Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη εορτή της Υπαπαντής.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ-ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ

Όλα είναι έτοιμα στην πόλη της Καλαμάτας για την μεγάλη γιορτή της Υπαπαντής. Βρεθήκαμε στον μεγαλοπρεπή ναό το πρωί και συναντήσαμε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτη Λύρα, που θα είναι και τελετάρχης των εορτασμών ανήμερα της εορτής, που μας μίλησε για την προετοιμασία, αλλά και για τα έργα που εκτελούνται στην πλατεία.

Από το πρωί αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στην Υπαπαντή για να ανάψουν ένα κεράκι, ενώ υπάρχουν και δυο οικίσκοι από τον Ερυθρό Σταυρό και τα κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ για θερμομέτρηση και για την υποβολή των επισκεπτών σε γρήγορα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού. Η Ελληνική αλλά και η Δημοτική Αστυνομία βρίσκονται από το πρωί στο σημείο για να ρυθμίσουν την κίνηση, με τον καιρό να είναι βροχερός κι άστατος.

Εκκλησία Live – Εσπερινός Υπαπαντής Ζωντανά. Αρτοκλασία, Όρθρος, Νυχτερινή Θεία Λειτουργία και Πανηγυρικός Εσπερινός της Υπαπαντής του Ιησού – Ευλογία και Αγιασμός. Εσπερινός 1 Φεβρουαρίου 2022 στις 18.00 το απόγευμα. Η Υπαπαντή του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.