Πρόκληση από την κυβέρνηση η παραμονή της συγκεκριμένης γυναίκας σε τέτοιο επιτελικό πόστο από τη στιγμή που έγιναν δεκάδες αναφορές για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά της εις βάρος εργαζομένων του ΕΟΠΠΕΠ επειδή είχαν την ΄΄ατυχία΄΄ επί κυβέρνησης αριστεράς να μην απαρνιούνται την πίστη τους.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο πως είναι δυνατόν η γυναίκα που σύμφωνα με δεκάδες καταγγελίες άρπαξε την εικόνα της Παναγίας και την πέταξε στα σκουπίδια, Διευθύνουσα του νευραλγικού οργανισμού του δημοσίου ΕΟΠΠΕΠ, παραμένει στη θέση της σαν να μην συμβαίνει τίποτα και παραχωρεί και συνεντεύξεις αναφορικά με το έργο του οργανισμού, όντας η βιτρίνα του οργανισμού.

Η συγκεκριμένη κυρία σύμφωνα με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας απολύει, βρίζει και τράβηξε το σταυρό από το λαιμό υφισταμένης της παραμονές Δεκαπενταυγούστου. Κατηγορείται για bullying κατά εργαζομένων.

Εκατηγορείτο ότι υποχρέωσε τους υπαλλήλους να αφαιρέσουν τις θρησκευτικές εικόνες απόν τα γραφεία τους αλλά και τα σταυρουδάκια από το λαιμό τους, όπως είχαμε γράψει στο άρθρο Πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια», στο Υπουργείο Παιδείας.

Δεν μπορώ να συλλάβω πως είναι δυνατόν Υπουργός Παιδείας να είναι ο κος Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος διατείνεται για τις καλές σχέσεις με την Εκκλησία της Ελλάδος με την οποία συνδιαλέγεται καθημερινά για το ζήτημα των θρησκευτικών και από την άλλη, υφισταμένη του σε υψηλό πόστο στη δημόσιο βίο να είναι μια κυρία που όχι απλώς δεν σέβεται τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του κάθε Έλληνα, κάτι που ορίζει το Σύνταγμα, αλλά προσβάλλει βάναυσα την πίστη και το πρόσωπο της Παναγίας μας με την φρικιαστική αυτή πράξη, εκτελούμενη, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, σε δημόσιο χώρο, κάτι που είναι και παράνομο συν τοις άλλοις αν το δούμε από την άλλη σκοπιά.

Ερωτώ λοιπόν Σεβαστοί Ποιμενάρχες, μέλη της Ιεράς Συνόδου.

Ως πότε θα συνεχίσουμε να συνδιαλεγόμαστε με αυτούς τους ανθρώπους;

 

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.