ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Επισκόπηση των τελευταίων ημερών – Του Αρχιμανδρίτη, Αθανασίου Μισσού στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Τι αναφέρει ο Γέροντας Αθανάσιος με το τεράστιο κοινωνικό έργο για ζητήματα της καθημερινής ζωής.

Ζούμε μεγάλες στιγμές στην χώρα μας και μεις κι η ψώρα μας.

Ο Κασσελάκης μπαίνει οσονούπω για στρατό. Θα κάνει θητεία που αριθμεί ημέρες μετρημένες στα δάχτυλα των χειρών μας.

Θα τον τρώει το μαράζι του σκύλου του που θα τον χάσει ενώ εμείς θα πλέκουμε την κάλτσα του φαντάρου, ως ελάχιστη ένδειξη αγάπης στα στρατευμένα νιάτα. Καλή φάση πάντως να έχεις ζήσει εκτός Ελλάδος και με την επάνοδό σου να γίνεσαι πρόεδρος και να υπηρετείς στον Ελληνικό Στρατό όσο διαρκούν τα όνειρα.

Ο π. Στυλιανός Καρπαθίου, αδίκως μάχεται τον κ. Ανδρέα Καραγιάννη. Τελείωσαν οι εκπομπές με τον Χαρδαβέλλα και οι φιέστες των εμβολίων και κάνει ο δόλιος ότι μπορεί να κρατηθεί στην επιφάνεια. Μια είναι η πανάκεια στον πόνο του βέβαια: να επανέλθει ο θεσμός των επισκόπων των εξ εγγάμων. Ίσως τότε γειάνει ο πόνος πολλών, μέχρι τότε καλές είναι και οι σαπουνόπερες…

Αδιαμφισβήτητος σταρ των ημερών είναι και ο π. Σεραφείμ Δημητρίου, που βγαίνει και λέει τα δικά του με τρόπο που δεν συνάδει με το σχήμα του. Ο άνθρωπος είναι ταλέντο πράγματι, όμως είναι και ένα αστέρι.

Μέσα σ’ όλα πάντως και ο κ. Ανδρέας Καραγιάννης που δέχτηκε και τα πυρά γνωστού τηλεπαρουσιαστή και κομματικού παράγοντα που πουλά κηραλοιφές και επιστολές, ότι να ναι, του Ιησού.

Ο νόμος ψηφίστηκε και είναι μάταιο να ασχολούμαστε πλέον με τα εψηφισμένα την αντιπροσώπων μας. Εμείς ως εκκλησία ας φροντίσουμε να κατηχήσουμε σωστά τον κόσμο και να τους δώσουμε άμυνα μπροστά στα τρελά νομοθετήματα της πολιτείας.

Οι σποραδικές φωνές των ιερέων και των αρχιερέων πλέον είναι κύμβαλα αλαλάζοντα. Μόνο ο διαχωρισμός εκκλησίας κράτους θα μας δώσει φωνή. Αλλιώς ας μείνουμε κρατικοδίαιτοι.

Αυτά τα ολίγα προς ενημέρωση, γνώση και προβληματισμό !

Πάντοτε με αγάπη Χριστού,

Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.