ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - Αηθέστατη και μισάνθρωπη επίθεση από Ρώσους μοναχούς σε Λάκη Γαβαλά. – Του Αρχιμανδρίτη, Αθανασίου Μισσού στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE αποκλεστικά τώρα για τον Λάκη Γαβαλά.

Μια μέρα παρήλθε και γίναμε θεατές μιας ανοίκειας φραστικής επιθέσεως στο διάσημο σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά από έναν σλαβόφωνο μοναχό, ο οποίος συνωδεύετο από άλλους δύο μοναχούς.

Το γεγονός έλαβε χώρα στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου και ο προεστώς της ομάδας με θράσος περισσό ρώτησε τον Λάκη Γαβαλά αν είναι άντρας ή γυναίκα.

Ο Λάκης όμως με απόλυτη ψυχραιμία του απάντησε στις προκλήσεις αυτές με ήθος και ανωτερότητα που ταιριάζουν σε άνθρωπο ανώτερο. Μάλιστα ο μοναχός δεν αρκέστηκε στην έμφυλη ταυτότητα του Λάκη και ήθελε να μάθει και εθνικότητα για να του έρθει η καταιγιστική απάντηση ότι δεν είναι ληξίαρχος.

Στο όλο σκηνικό οι δύο έτεροι μοναχοί ήταν απαθέστατοι με τα κουταλάκια στο χέρι τρώγοντας το γλυκό τους και μασουλούσαν σαν μηρυκαστικά.
Και τώρα πάμε σε μια σειρά από ερωτηματικά !!!

Από πού κι ως πού προβλέπεται οι μοναχοί που υποτίθεται ότι αρνούνται την τροφή και τις ανέσεις να ταξιδεύουν με vip θέση ;

Ποιος τους δίνει το δικαίωμα να ελέγχουν τον καθένα που δεν τους κάθεται καλά στο μάτι ;

Τι έχουν κάνει αυτοί για την διαφήμιση της χώρας μας εντός και εκτός;

Γιατί δεν απαντάει ο μοναχός στις ερωτήσεις του Λάκη Γαβαλά περί ανδρών κλπ ; Μόνο κάνει τον ανήξερο και αλλάζει θέμα;

Αν ο μοναχός δεν έχει ενστερνιστεί το μη κρίνετε τότε καλά θα κάνει να αφήσει τα ράσα του και και να πάει στην πατρίδα του να μεγαλουργήσει. Κανείς δεν τον έχρισε κριτή της οικουμένης. Να βλέπει τα χάλια του μόνο πρέπει και να κλαίει με δάκρυα νηπτικά για τις αμαρτίες του .

Και το βασικότερο είναι ότι ο λόγος του μοναχού είναι γεμάτος υποκρισία. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει ακούσει για τις εκτροπές εντός της εκκλησίας και τα αίσχη ορισμένων . Άρα ας δει να συνετίσει την αυλή του και μετά ας ασχοληθεί με τους ανθρώπους των τεχνών.

Ο Λάκης Γαβαλάς σε όλα τα ζητήματα κατά καιρούς των ομοφυλοφίλων έχει πάρει ωραία θέση . Ας μην ξεχνάμε τις πρόσφατες δηλώσεις του για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια που ήταν αρνητικότατος!

Οπότε όλοι οι απνευμάτιστοι πνευματικοί ας αφήσουν τις εξυπνάδες και να ασχοληθούν με τα του οίκου τους.

Φτάνει πια με το μέγεθος του φαρισαϊσμού και της υποκρισίας τους.

Πήξαμε στους ημίτρελους που βρίσκουν καταφύγιο στην εκκλησία !

Όλοι οι βλαμμένοι ομοθυμαδόν επί το αυτό! Φτάνει πια. Κάθαρση εδώ και τώρα !
Επίσης οι μοναχοί καλό θα είναι να αφήνουν τις καλογερίστικες κορώνες όταν είναι στον κόσμο. Ούτε ταγάρια, ούτε σανδάλια ούτε σκουφάκια. Αυτά είναι για τα μοναστήρια.

Επιπρόσθετα, το καθήκον των μοναχών είναι η προσευχή υπέρ σωτηρίας του κόσμου. Το να ανοίγουν το στόμα τους εκ του ασφαλούς και να πετούν σαύρες και κροκόδειλους είναι ανώφελο και αισχρό. Αρκετά τους ανεχόμαστε χριστιανοί μου αδελφοί. Ως εδώ και μη παρέκει!

Ο Αναστάς Κύριος να μας φωτίζει όλους μας .

Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.