Έπειτα από μία τριετία, περιοριστικών μέτρων εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, οι Κατασκηνώσεις «ΑΝΩ ΠΟΛΙΣ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στην Ανώπολη Πεδιάδος, τις οποίες οραματίστηκε, εμπνεύστηκε και πραγμάτωσε εξ αρχής ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος πρώην Κρήτης κ. Ειρηναίος, είναι έτοιμες να υποδεχθούν ξανά τους μικρούς φίλους στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις τους.

Όπως έγινε γνωστό από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης: “Ευελπιστοῦμε ότι θα γίνουν ξανά τόπος συνάντησης, παιχνιδιού, χαράς, ξεκούρασης, γνωριμίας με τη φύση αλλά και πνευματικής αναγέννησης στην Ορθόδοξη παράδοσή μας, μακριά από την πολύβουη και μονότονη καθημερινότητα των πόλεων“.

Οι περίοδοι λειτουργίας των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, για το φετεινό καλοκαίρι, θα είναι:

α) από 24-31 Ιουλίου, γιά αγόρια Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου και

β) από 17-24 Αυγούστου, για κορίτσια Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄Δημοτικού καί Α΄ Γυμνασίου.

Τα δικαιολογητικά έγγραφα θα είναι διαθέσιμα για τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών, στην Ιστοσελίδα των Κατασκηνώσεων: https://is.gd/kataskinosi και στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης (τηλ. 2810 283141). Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν άμεσα.

Προτρέπουμε να ενημερώσετε τους γονείς και τα παιδιά της Ενορίας Σας με υπευθυνότητα, προθυμία και ποιμαντική μέριμνα, ώστε να ενημερωθούν κατάλληλα και έγκαιρα και, εάν επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή.

Σας περιμένουμε!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.