Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος προσκαλεί αγόρια και κορίτσια από 6 ετών καί πάνω να ενταχθούν στην παιδική χορωδία Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι. Μ. Φθιώτιδος.

Η πρόσκληση αφορά παιδιά τα οποία αγαπούν την Ελληνική Μουσική, φοιτούν στα κατηχητικά σχολεία της Ιεράς Μητροπόλεως και χαίρονται να τραγουδούν και να ψάλλουν.

Σκοπός της χορωδίας είναι να γεμίσει τις καρδιές των παιδιών με τα ιερά γράμματα και τον πολιτισμό και να καλύπτει λειτουργικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Επίσης τα παιδιά με τη συμμετοχή τους θα γνωρίσουν την Βυζαντινή Μουσική και το παραδοσιακό τραγούδι και θα αναπτύξουν την ομαδικότητα και την προσφορά στο σύνολο.

Η πρώτη συνάντηση των παλαιών και νέων μελών της χορωδίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Υπεύθυνος διδασκαλίας έχει ορισθεί ο μουσικολογιώτατος Αρχι­διά­κο­νος της Μητροπόλεώς μας π. Ευστάθιος Κατόπης, πτυχιούχος Βυζαντινής Μου­σικής.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.