Με πολύ ενθουσιασμό και αρκετά νέα μέλη ξεκίνησε το φροντιστήριο-σεμινάριο υποψηφίων Κατηχητών και Κατηχητριών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ., στη σύγχρονη διαδραστική αίθουσα του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού Θεοτόκου Ιλίου.

Τον καθιερωμένο Αγιασμό ετέλεσε ο υπεύθυνος του σεμιναρίου, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Ιωαννίκιος Δ. Γιαννόπουλος, Ιεροκήρυκας και διευθυντής Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην συνέχεια ο καθηγητής ΤΕΙ κ. Θεόδωρος Πάνου ανέπτυξε την ιστορία της εκκλησιαστικής κατηχήσεως και την στοχοθεσία του κατηχητικού έργου. Ο π. Ιωαννίκιος μίλησε για τον παιδαγωγικό σκοπό της μουσικής στην κατήχηση, ανέπτυξε τις προοπτικές της φετινής χρονιάς και ερμήνευσε τον χάρτη της Παλαιστίνης, όπου έδρασε ο Κύριος και οι μαθητές Του.

Το πρώτο σεμινάριο έληξε με τη συνάντηση γνωριμίας και τις εγγραφές των νέων μελών στη γραμματεία του φροντιστηρίου, όπου υπεύθυνη είναι η κυρία Καλλιόπη Μανωλάκου.

Ευχόμαστε σε όλους καλή και ευλογημένη η νέα ιεραποστολική χρονιά και πλούσιους πνευματικούς καρπούς από τα σεμινάρια.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.