Συνεχίζονται με επιτυχία τα θερινά προγράμματα φιλοξενίας νέων παιδιών στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος με την 3η Κατασκηνωτική Περίοδο, η οποία ξεκίνησε την Τετάρτη 21 Ιουλίου.

Την περίοδο αυτή φιλοξενούνται αγόρια μαθητές Λυκείου, τα οποία προσήλθαν στο Κατασκηνωτικό Κέντρο, αφού υπεβλήθησαν προηγουμένως σε διαγνωστικό έλεγχο για τον κορωνοϊό rapide test στο παρακείμενο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών την Πέμπτη 22 Ιουλίου τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία έψαλλαν μελωδικά νεαροί κατασκηνωτές, μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, αλλά και τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας αυτής Κατασκηνωτικής Περιόδου.

Επίσης, ο κ. Συμεών πραγματοποίησε κατηχητική συνάντηση με τους νεαρούς κατασκηνωτές αναπτύσσοντας το θέμα: «είτε ουν εσθίετε είτε πίνετε είτε τι ποιείτε πάντα εις δόξαν Θεού ποιείτε» (Α΄ Κορ. 10,31) και είχε την ευκαιρία να έχει μία όμορφη πνευματική επικοινωνία μαζί τους.

Και αυτή η κατασκηνωτική περίοδος είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας συνεχίζει να έχει ως επίκεντρο των δραστηριοτήτων του αυτήν την περίοδο το Ιερό Επισκοπείο του Κατασκηνωτικού Κέντρου «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.