Ξεκίνησε η χειμερινή λειτουργία του Κατασκηνωτικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος, όπως ακριβώς έχει οραματιστεί και έχει θέσει σε υλοποίηση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών.

Το Γραφείο Νεότητος της Μητροπόλεως μας βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει στο Κατασκηνωτικό Κέντρο τους μαθητές και της μαθήτριες του Γυμνασίου της παρακείμενης κωμοπόλεως του Μώλου, οι οποίοι και επέλεξαν το Κατασκηνωτικό Κέντρο ως προορισμό για την μονοήμερη εκδρομή τους.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες και το διδακτικό προσωπικό υποδέχθηκε, κωλυομένου του Σεβασμιωτάτου, η τριμελής επιτροπή των ιερέων του Κατασκηνωτικού Κέντρου και ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος Πρωτ. π. Κωνσταντίνος Βάγιας.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους Κέντρου, έπαιξαν στα γήπεδα και γεύτηκαν την φιλοξενία της τοπικής Εκκλησίας.

Τέλος, όλα τα παιδιά και οι καθηγητές δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους από αυτή την εξόρμηση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέα εκδρομή στο Καινούργιο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών θα τελέσει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Κατασκηνωτικό Κέντρο, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως (89,4 Fm) και από διαδικτύου.

Θα ακολουθήσει η πρώτη μετακατασκηνωτική συνάντηση των στελεχών Νεότητος και Κατηχητικού Έργου υπό του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών και θα πραγματοποιηθεί και εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας του Καινούργιου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.