ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ: Ξεκίνησαν οι πληρωμές σε επίδομα παιδιού A21 και για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Επίδομα παιδιού – Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Έχει ξεκινήσει η πληρωμή για το επίδομα παιδιού Α21 και οι δικαιούχοι θα δουν ήδη ότι έχουν πιστωθεί χρήματα στην Τράπεζα Πειραιώς. Ακολούθως, η πληρωμή θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες τράπεζες. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε όλα τα τραπεζικά ιδρύματα μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και η πληρωμή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, πρώην ΚΕΑ, στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Και για τους δικαιούχους του ΚΕΑ η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο.

Όπως συμβαίνει πάντα η πληρωμή με το ΚΕΑ ξεκινά την προηγούμενη το απόγευμα. Συνεπώς, τα χρήματα βρίσκονται ήδη στα ΑΤΜ. Αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να πιστωθούν τα χρήματα και στην προπληρωμένη κάρτα.

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου όλα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, συνεπώς και το ΚΕΑ που μετονομάζεται σε ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, θα πληρώνεται την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα.

Κοινωνικός τουρισμός: Δικαιούχοι

Κοινωνικός τουρισμός

ασφαλισμένοι που πραγματοποίησαν ως εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ με εισφορές υπέρ της Εργατικής Εστίας
ασφαλισμένες που έλαβαν κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας

ασφαλισμένοι που έλαβαν κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος τακτική επιδότηση ανεργίας με βάση τις κοινές περί ανεργίας διατάξεις του ΟΑΕΔ διάρκειας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα),

άνεργοι εγγεγραμμένοι στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ. Κρίσιμος χρόνος συνδρομής της προϋπόθεσης είναι η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.