Γράφει ο π Μανώλης Μπουζίνος , εκ της Ιεράς Μητροπολεως Νεαπολεως. Ίσως οι περισσότεροι στο Ασβεστοχώρι να έχουν ήδη ακούσει κάτι, για αυτό που συνέβη την Κυριακή το πρωί.

Στο τέλος της θείας Λειτουργίας (στο “είη το όνομα Κυρίου ευλογημένον”) η καντήλα από το μεσαίο προσκυνητάρι (του Αγίου Γεωργίου) άρχισε να κινείται από μόνη της κυκλικά για αρκετή ώρα, χωρίς την ύπαρξη ρεύματος αέρα, χωρίς να υπάρξει επαφή ανθρώπου με το προσκυνητάρι και χωρίς να υπάρχει εν γένει κίνηση μπροστά ή πίσω από αυτό. Ταυτόχρονα απλώθηκε μια ευωδία γύρω από το προσκυνητάρι.

Χθες (Δευτέρα) το πρωί μία ενορίτισσα που μένει απέναντι από τον ναό, με πληροφόρησε ότι αργά το απόγευμα του Σαββάτου βγήκε στο μπαλκόνι και της ήρθε μια ευωδία από μύρο, που δεν ερχόταν από τα κοιμητήρια (δεν υπήρχε κανένας εκεί), αλλά από την εκκλησία, ούτε μύριζε σαν θυμίαμα, αλλά ήταν κάτι πολύ διαφορετικό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ΣΤΟ INSTAGRAM

Τα σημεία αυτά δείχνουν ότι ο Άγιος είναι παρών! Είναι ζωντανός και θέλει να μας παρηγορήσει και να μας ενισχύσει. Ίσως να θέλει να μας πει και άλλα πράγματα, αλλά αυτό θα μας το δείξει ο χρόνος.
Ο Άγιος Γεώργιος ας είναι βοηθός μας!

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.