ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ- ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Χιλιάδες πιστοί προσήλθαν σήμερα το απόγευμα στην Εκκλησία Αγίου Δημητρίου Βύρωνος για να λάβουν τα δάκρυα της Παρηγορήτριας.

Μεγάλη ευλογία σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 μιας και τελέσθηκε Ιερό Ευχέλαιο στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα Αττικής ενώπιον της δακρύζουσας Παναγίας Παρηγορήτριας.

Εν συνεχεία οι πιστοί, που είχαν προσέλθει ευλαβικά από κάθε γωνιά της Ελλάδος, έλαβαν δάκρυα και Μύρο από την Ιερά Εικόνα της Παναγίας.

Στο εμπνευσμένο κήρυγμα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

Να είμαστε κοντά στην Παναγία μας την Παρηγορήτρια να γονατίσουμε και να ζητήσουμε έλεος και φιλανθρωπία. Για να κάνουμε αυτό που Είπε στους μαθητάς στην Κανά: Να κάνετε αυτό που σας είπε ο Υιός μου και όχι αυτό που θέλουμε εμείς. Διότι ψάλλουμε στο Χριστό ΄΄γενηθήτω τό θέλημά σου΄΄.

Αυτά τα πράγματα που κάνουν μαύρη τη ζωή μας κάπως θα αλλάξουν , αρκεί να κοιτάξουμε στον Ουρανό και θα βρούμε ελπίδα. Να τεντώσουμε τα μάτια και να δούμε το Χριστό, εκεί βρίσκονται οι απαντήσεις.

Διαβάστε τώρα περισσότερες ειδήσεις στο άρθρο του ΕΚΚΛΗΣΙΑ – Υπουργείο Παιδείας ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός λένε ΟΧΙ στη Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στα σχολεία (ΦΩΤΟ)

@ekklisiaonline

Δακρυζει η Παναγια Παρηγορητρια Βυρωνα#εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Ευχέλαιο στην Παναγια Παρηγορητρια#εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-3)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.