Ο Σύλλογος Πολυτέκων του Νομού Κοζάνης πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο, 28 Ιανουαρίου ε.ε. στην Αίθουσα Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού, την βράβευση προς τις υπερπολύτεκνες οικογένειες και προς τους πολύτεκνους αριστούχους μαθητές Γυμνασίου Λυκείου και στους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αποστολή – Κοζάνη: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου κ. Κυριάκου Ιωαννίδη ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο όσο και τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ που είναι πάντοτε συμπαραστάτης στις πολύτεκνες οικογένειες δαπανώντας χρηματικά ποσά και βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια ο σύλλογος ιεροψαλτών νόμου Κοζάνης «Τρεις Ιεράρχες» έψαλλαν απολυτίκια και ύμνους.

Έπειτα χαιρετισμό απηύθυνε ο οικείος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος και στη συνέχεια χαιρέτισε την εκδήλωση ο Καθηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

Ακολούθησαν οι Βραβεύσεις 11 υπερπολύτεκνων οικογενειών, 60 πολύτεκνων και βραβεύσεις σε 200 μαθητές και φοιτητές.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι τοπικές πολιτειακές και στρατιωτικές αρχές καθώς και πρόεδροι πολυτέκνων συλλόγων από την Ελλάδα.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης και χορηγός της εκδήλωσης είναι η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.