Βραδινή Θεία Λειτουργία τελέσθηκε για τους μαθητές και της μαθήτριες της Γ’ Λυκείου που πρόκειται να διαγωνισθούν στις πανελλήνιες εξετάσεις, το βράδυ της Τρίτης 31 Μαΐου στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη.

Στην αναστάσιμη Θεία Λειτουργία (λόγω της αποδόσεως του Πάσχα) χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, παρουσία της Προϊσταμένης της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως του Νομού μας και πλήθους παιδιών και των συγγενών τους.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μίλησε προς τα παιδιά με ενθαρρυντικά λόγια για την προσπάθεια και τους αγώνες που έχουν καταβάλλει όλον αυτόν τον καιρό και τους ζήτησε να μην απογοητευθούν σε ενδεχόμενη αποτυχία, καθώς ο Θεός ξέρει τι είναι καλύτερο για τη ζωή τους και πολλές φορές πίσω από μία αποτυχία κρύβεται μια μεγαλύτερη επιτυχία.

Ακολούθως η Προϊσταμένη της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως κ. Πλακωτή, ευχήθηκε στα παιδιά καταλλήλως για τις επερχόμενες εξετάσεις.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης μας μοίρασε στο κάθε παιδί από ένα στυλό και μία σοκολάτα ευχόμενος στο καθένα ξεχωριστά να έχει την ευλογία και τον φωτισμό του Θεού στη ζωή του.

Αντίστοιχη Θεία Λειτουργία για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις τελέσθηκε την Τρίτη το βράδυ και στους Ιερούς Ναούς Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στις Φέρες, Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Τυχερού και στην Καμαριώτισσα της Σαμοθράκης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.