Ολόκληρη την χώρα σαρώνουν οι σπείρες των επιτήδειων οι οποίοι εξαπατούν ανθρώπους και αρπάζουν χρήματα με το πρόσχημα ότι το παιδί τους έπεσε θύμα ατυχήματος ή χρωστάει λεφτά ή τάζουν δουλειές ή απόκτηση με ευνοϊκούς τρόπους την περαίωση σε σχολικά και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού κλπ.

Τώρα έχουμε και νέα βλαστάρια από όμορες χώρες. Βούλγαρος Αρχιμανδρίτης σε Μητρόπολη του Εξωτερικού, εξαπάτησε κληρικούς και λαϊκούς για την διεκπεραίωση σπουδών τους στην Βουλγαρία.

Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει βεβαρυμμένο παρελθόν (δημοσιεύματα Βουλγαρικού τύπου που θα γίνουν γνωστά) φεύγοντας στο παρελθόν από την εκκλησία της Βουλγαρίας, εισήλθε στους γοχ και επέστρεψε και πάλι σε κανονική Μητρόπολη της Βουλγαρίας και εν συνεχεία τον αποδέχτηκαν σε Μητρόπολη του εξωτερικού της επίσημης εκκλησίας.

Ένας άνθρωπος της διαπλοκής με φοβερή πειθώ που διάγει βίο ανθηρό και χαίρει εκτίμησης υψηλόβαθμων εκκλησιαστικών και πολιτικών παραγόντων λόγω του δαιμονικού του μυαλού (δούλεμα) και λόγω των γνωριμιών του όπως έλεγε και λέει, απέσπασε ποσά ικανά (μικρό μέρος αυτών επέστρεψε δείχνοντας τον καλό χαρακτήρα του…) στέλνοντας με το διαδίκτυο πλαστά πιστοποιητικά σπουδών άλλων ατόμων ως δείγμα της δουλειάς του.

Τελευταία δε, έχει εξαφανιστεί δήθεν ότι είναι σε άδεια…. διαρκείας……

Πρέπει να εξετάζουν οι ακριβοδίκαιοι επίσκοποι, τον σκοπό και τους τύπους των δήθεν νεοφανών μετακινούμενων κληρικών και τις προσδοκίες τους, διότι τους εξαπατούν, τους χρησιμοποιούν και τους εκθέτουν.

Καθημερινά και επί ένα χρόνο και όλο το χρονικό της υπόθεσης με στοιχεία αδιάψευστα και την ταλαιπωρία των εμπλεκομένων αφελών θα δοθούν στην δημοσιότητα σύντομα για να προστατευτούν όσοι συγκαταλέγονται με τον υποφαινόμενο και να λάβουν γνώση άπαντες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.