Βεβαίως η κληρωτίδα θα μπορούσε να είναι λίγο... καλύτερη με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί θα μπορούσε να κληρωθεί είτε με την Ζόρια (πάλι θα έμπαινε στους ισχυρούς μετά), είτε με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (ιδιο σενάριο). Οι πράσινοι λοιπόν καλούνται στις 4 και στις 11 Αυγούστου να κάνουν άμεσα την ευρωπαϊκή τους υπέρβαση, αλλιώς η επιστροφή στην Ευρώπη θα τελειώσει νωρίς.

Δύσκολη η κλήρωση; Χωρίς αμφιβολία. Ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει άμεσα την ευρωπαϊκή του υπέρβαση, εάν θέλει να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό όμιλο. Αυτό είναι το κακό νέο. Το καλό νέο είναι πώς αν την κάνει την υπέρβαση με την Σλάβια, θεωρητικά (γιατί πρακτικά θα το γνωρίζουμε στις 2 Αυγούστου) ο αντίπαλός του στα playoffs του Conference θα είναι μικρότερης δυναμικότητας από την τσέχικη ομάδα. Κι αυτό γιατί θα μπει στην κλήρωση με το ranking της Σλάβια, άρα θα είναι στους ισχυρούς. Σημαντική προϋπόθεση βεβαίως η Σλάβια Πράγας να αποκλείσει την Σεντ Ζοζέφς από το Γιβραλτάρ! Γιατί εάν γίνει η τεράστια έκπληξη και η Σλάβια αποκλειστεί ναι μεν ο Παναθηναϊκός θα έχει ευκολότερο αντίπαλο στον 3ο προκριματικό, αλλά θα μπει ως ανίσχυρος στην κλήρωση στις 2 Αυγούστου.

Βεβαίως η κληρωτίδα θα μπορούσε να είναι λίγο… καλύτερη με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί θα μπορούσε να κληρωθεί είτε με την Ζόρια (πάλι θα έμπαινε στους ισχυρούς μετά), είτε με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (ιδιο σενάριο). Οι πράσινοι λοιπόν καλούνται στις 4 και στις 11 Αυγούστου να κάνουν άμεσα την ευρωπαϊκή τους υπέρβαση, αλλιώς η επιστροφή στην Ευρώπη θα τελειώσει νωρίς.

Πότε θα γίνουν οι αγώνες του Παναθηναϊκού
Πρώτος αγώνας:4 Αυγούστου στην Πράγα (εάν προκριθεί η Σλάβια Πράγας)
Ρεβάνς: 11 Αυγούστου στην «Λεωφόρο Αλεξάνδρας»
Οι σημαντικές ημερομηνίες των προκριματικών του Conference League
2 Αυγούστου: Κλήρωση των playoffs
4 Αυγούστου: Πρώτοι αγώνες του 3ου προκριματικού
11 Αυγούστου: Ρεβάνς του 3ου προκριματικού
18 Αυγούστου: Πρώτοι αγώνες των playoffs
25 Αυγούστου: Ρεβάνς των playoffs

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.