Ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στη Βουλγαρία και ανάμεσα στους τραυματίες του τροχαίου είναι και Έλληνες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στην περιοχή Μπόροβο, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης. Ένα ρουμάνικο λεωφορείο συγκρούστηκε με τουρκικό φορτηγό, που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση. Μετά το τροχαίο, το λεωφορείο βγήκε από τον δρόμο.

Συνολικά 10 από τους επιβαίνοντες του λεωφορείου τραυματίστηκαν- ανάμεσά τους ο 36χρονος οδηγός- και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης Ρούσε, δίχως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Σε άλλους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος.

Από τους 10 τραυματίες, οι οχτώ είναι Έλληνες και οι άλλοι δύο Ρουμάνοι, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Πρόκειται για έξι άνδρες και τέσσερις γυναίκες, από 18 έως 63 ετών.

Μία 62χρονη Ελληνίδα είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Οι υπόλοιποι τραυματίες ήδη έχουν πάρει εξιτήριο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.