Αγιασμό σε 18 νέα ασθενοφόρα, που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε 11 ιατρικά κέντρα έκτακτης ανάγκης στη χώρα, τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, κατόπιν αιτήματος του Υπουργού Υγείας της Βουλγαρίας κ. Stoycho Katsarov και με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας και Μητροπολίτη Σοφίας κ.κ. Νεοφύτου.

Επιμέλεια: Συμεών Τριανταφυλλίδης

Μετά τον Αγιασμό, ο Θεοφιλέστατος κ. Πολύκαρπος δώρισε εκ μέρους του Μακαριώτατου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου για κάθε αυτοκίνητο μια εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου και ένα εκκλησιαστικό ημερολόγιο για το έτος 2022.

Επίσης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος ευχήθηκε τα ασθενοφόρα να χρησιμοποιηθούν με σκοπό να σώσουν πολλές ζωές.

Τα ασθενοφόρα αγοράστηκαν στο πλαίσιο του έργου “Υποστήριξη για την ανάπτυξη του συστήματος έκτακτης ιατρικής περίθαλψης”, που χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Αναπτυσσόμενες Περιφέρειες 2014-2020”. Αυτά τα ασθενοφόρα αγοράστηκαν για την προμήθεια ιατρικής περίθαλψης έκτακτης ανάγκης τύπου Β και εντατική φροντίδα τύπου Γ.

ope.gr

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.