Στην δεύτερη και τελευταία ημέρα, εισέρχεται σήμερα το Ιδεολογικοπολιτικό Συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού, το οποίο ξεκίνησε χθες με τις σημαντικές ομιλίες του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Έλληνα Πρωθυπουργού και του νέου προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Μετά τη χθεσινή σημαντική ώθηση που και οι τρεις αξιωματούχοι έδωσαν στον Αβέρωφ Νεοφύτου, σήμερα τον λόγο θα λάβουν στελέχη του κόμματος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο βήμα του Συνεδρίου θα βρεθούν η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, καθώς και μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου. Τον λόγο θα λάβουν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς και η Κύπρια Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου, καθώς και εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Ενώπιον των συνέδρων θα μιλήσουν επίσης εκλεγμένοι αξιωματούχοι και, ακολούθως, θα μπορούν να κάνουν τις παρεμβάσεις τους όσα μέλη αιτήθηκαν, μέσω της ιστοσελίδας, να λάβουν τον λόγο. Με την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων θα εγκριθούν τα δύο κείμενα και ακολούθως θα προβεί στην τελική ομιλία ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Οι παρεμβάσεις αυτές θεωρούνται σημαντικές για την ενότητα και τη συνοχή του κόμματος, καθώς προσφέρουν βήμα σε όλο το φάσμα του ΔΗΣΥ, από τους υψηλά ιστάμενους αξιωματούχους και τα πρωτοκλασάτα στελέχη, μέχρι τα απλά μέλη και τους εκπροσώπους της βάσης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.