Προσλήψεις χωρίς ειδικά τυπικά προσόντα για 20 άτομα στο Δήμο Τρικκαίων, μέσω ΑΣΕΠ.

Ο Δήμος Τρικκαίων, ανακοινώνει την πρόσληψη 20 εργατών καθαριότητας (οδοκαθαριστών) οι οποίοι θα εργαστούν με δίμηνη σύμβαση για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών εντός του δήμου.

ΑΣΕΠ: 20 προσλήψεις εργατών στα Τρίκαλα: Ηλικιακά Όρια
Οι υποψήφιοι/ες όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

ΑΣΕΠ: 20 προσλήψεις εργατών στα Τρίκαλα: Δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία).
Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 και ότι ΔΕΝ έχουν το κώλυμα υπέρβασης της 2μηνης απασχόλησης μέσα σε συνολικό διάστημα 12 μηνών ( άρθρο 2 παρ. 2 υπ.ιε Ν. 4765/2021) (χορηγείται από την υπηρεσία)
Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
Όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση ανά ειδικότητα απαραίτητα προσόντα.
ΑΣΕΠ: 20 προσλήψεις εργατών στα Τρίκαλα: Πώς και μέχρι πότε θα υποβάλλετε τις αιτήσεις σας
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως στη διεύθυνση: Δήμος Τρικκαίων, Ασκληπιού 18, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι αιτήσεις, θα υποβάλλονται στο διάστημα 16-20 Νοεμβρίου 2023.

ΑΣΕΠ: 20 προσλήψεις εργατών στα Τρίκαλα: Αιτήσεις τώρα
Επιλέξτε προκήρυξη (μονίμων ή εποχικών) με βάση την ειδικότητά σας και τις περιοχές προτίμησής σας και το workenter.gr μπορεί από τώρα (από σήμερα) να σας κάνει την αίτηση.

Η υπηρεσία αφορά σε όλες τις προκηρύξεις ανεξαιρέτως, όλης της χώρας. Είτε έχουν προθεσμία και “τρέχουν” είτε αναμένεται να εκδοθούν.

Εμείς παρακολουθούμε τις προθεσμίες των προκηρύξεων (μονίμων ή εποχικών), συμπληρώνουμε και αποστέλλουμε την αίτησή σας στους φορείς που επιθυμείτε με συστημένη επιστολή ή ηλεκτρονικά.

Έτσι δεν χρειάζεται να ψάχνετε πότε ξεκινά μια προκήρυξη που σας ενδιαφέρει, ή να τρέχετε σε ταχυδρομείο για την αποστολή της αίτησης (εφόσον υποβάλλεται ταχυδρομικά).

Όλα αυτά τα κάνει για εσάς Αυτή νέα παροχή προς τους αναγνώστες (ταχυδρομική αποστολή αίτησης) αφορά όλες τις προκηρύξεις ΣΟΧ, για όλους τους φορείς, σε όλη την Ελλάδα.

Συμπλήρωση αίτησης και ταχυδρόμηση μαζί στην καλύτερη τιμή της αγοράς!
Η συμπλήρωση της αίτησης και η ταχυδρόμησή της κοστίζει μόλις 30€. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται:

Το κόστος δημιουργίας της αίτησης
Το ΦΠΑ (24%)
Το κόστος των ΕΛΤΑ για συστημένη αποστολή του φακέλου σε φορείς όλης της χώρας
Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα:

211 9555 099
211 9555 055
211 9555 025
211 9555 050
Επικοινωνήστε μαζί μας και σε κινητό τηλέφωνο
Το τμήμα αιτήσεων επιχειρώντας να καλύψει τις ανάγκες (όσο το δυνατόν) περισσότερων υποψηφίων καθιερώνει (και) κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η νέα τηλεφωνική γραμμή (κινητό) είναι: 690 8532 556.

Τονίζεται ότι το κινητό τηλέφωνο του τμήματος αιτήσεων του workenter.gr λειτουργεί, αυστηρά, από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 17:00 έως 20:00 και τα Σάββατα από 11:00 έως 17:00.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.