ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ : Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στην διεύθυνση aade.gr. Όλα τα νέα για τις μόνιμες προσλήψεις ΑΣΕΠ και το κοινωνικό μέρισμα.

ΑΑΔΕ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ : Όπως αναφέρει ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site της ΑΑΔΕ, η 34η Δημόσια Κλήρωση για συναλλαγές Οκτωβρίου 2019 θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, στις 16:30.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στην διεύθυνση aade.gr.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ : Επιμέρους προκύπτει υστέρηση 35 εκατ. ευρώ στα έσοδα από ΦΠΑ και 21 εκατ. ευρώ από φόρο εισοδήματος ενώ οι εισπράξεις ΕΝΦΙΑ εμφανίζονται αυξημένες κατά 10 εκατ. ευρώ σε σχέση με το στόχο.

Στο μέτωπο των δαπανών «υπεύθυνο» για τη μισή περίπου υστέρηση είναι το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (-811 εκατ. ευρώ οι δαπάνες στο δεκάμηνο) ενώ 269 εκατ. ευρώ λιγότερες από τις προϋπολογισμένες είναι οι δαπάνες για αγορές αγαθών και υπηρεσιών.

Ο τελικός λογαριασμός είναι πιθανό να οδηγήσει σε υπερπλεόνασμα πέραν των 436 εκατ. ευρώ που προβλέπει το υπουργείο Οικονομικών για φέτος, επηρεάζοντας ανάλογα και το εύρος του υπό διανομή «κοινωνικού μερίσματος».

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε την Κυριακή πως το μέρισμα θα δοθεί «σε μετρητά και στο χέρι» προαναγγέλλοντας αποφάσεις εντός της εβδομάδας ενώ τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους δημιουργούν προσδοκίες για κατά τι υψηλότερες εφάπαξ παροχές μέσα στον Δεκέμβρη.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Με εννέα υπαλλήλους ενισχύεται η Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από σήμερα, 28 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου.

Ζητούνται υπάλληλοι 5 ειδικοτήτων. Συγκεκριμένα:

ΠΕ Αρχαιολόγων 2

ΠΕ Πληροφορικής 1
ΔΕ Τεχνιτών (μαρμάρου) 3
ΔΕ Οδηγών Χωματουργικών Μηχανημάτων 1

ΥΕ Ειδικευμένων εργατών 2
Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 6μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

ΟΠΕΚΑ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΕΑ Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.