ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Το ψέμα θα αποδειχτεί και ζητάτε όλοι ΣΥΓΝΩΜΗ γονατιστοί τόνισε ο δικηγόρος και εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέας Καραγιάννης για το έγγραφο που διακινείται από τους ΑΘΕΟΥΣ εχθρούς της ΠΙΣΤΕΩΣ.

Ο Ανδρέας Καραγιάννης μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

Το έγγραφο αυτό είναι η ΠΡΟΤΑΣΙΣ κατηγορητηρίου , το πόρισμα βγαίνει από το δικαστήριο στο οποίο δεν παραπέμφθηκε ποτέ , που δημιουργήθηκε και πιθανώς διανεμήθηκε τώρα στους άθεους εχθρούς της Πίστεως από τον Λαρίσης Ιερώνυμο.

ΔΕΝ πήγε στο δικαστήριο ο π Δημήτριος, οι κατηγορίες εναντίον του δεν έχουν νομική βάση, δεν αποδεικνύονται, μένουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας. Ο καθένας μπορεί να πάει αύριο σε μια Εκκλησία, να προσκυνήσει ένα λείψανο και βγαίνοντας να πει στις κάμερες πως βίωσε θαύμα.

Που είναι οι υπογραφές στο χαρτί που έβγαλε ο Αλικάκος; Ποιος διέρρευσε το ανεπίσημο έγγραφο; Το έστειλε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών ή ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος;

Γιατί σιωπά η Αρχιεπισκοπή Αθηνών παρόλο που λίγες μέρες πριν Αρχιεπίσκοπος και π Δημήτριος συναντήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα και εκφράστηκε η στήριξη του Μακαριωτάτου στο πρόσωπο του π Δημητρίου;

Ο Δημήτρης Αλικάκος θα κληθεί στη δικαιοσύνη να αποδείξει ότι το έγγραφο είναι αυθεντικό, ότι ήρθε στην κατοχή του με νόμιμο τρόπο αλλά και να υποστηρίξει τις κατηγορίες και τις ύβρεις κατά του π Δημητρίου.

ΥΓ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ: Ποιον συμφέρει η διάσπαση της Εκκλησίας; Υπάρχουν άνθρωποι στην Αρχιεπισκοπή που θέλουν να δουν εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς εναντίον τους στο πεζοδρόμιο; Γιατί δεν προστατεύουν τον Αρχιεπίσκοπο ορισμένοι ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ανεπάγγελτοι συνεργάτες της κακιάς ώρας η επιλογή των οποίων ένας Θεός ξέρει πως έγινε;

Τι έκανε πια αυτός ο παπάς; Πήρε κόσμο στο λαιμό του με κορονοιούς; Έφαγε λεφτά; Ζει πολυτελώς; Φέρνει νέο κόσμο στην Εκκλησία και σας ενοχλεί αυτό κομπλεξικά και ανίκανα υποκείμενα που η ιστορία ΟΥΤΕ σαν υποσημείωση δεν θα σας έχει.

Ο Αρχιεπίσκοπός μας έχει ΟΡΑΜΑ και ΕΡΓΟ, δεν θα τον πάρουν στο λαιμό τους 2,3 κομπλεξικοί επειδή κάθε μέρα ΦΕΥΓΟΥΝ με πούλμαν από τις ενορίες τους οι πιστοί και πάνε Λυκαβηττό.

ΥΓ 2: Έδωσαν την πληροφορία στον αστυνομικό του FACEBOOK τα hoaxes για να φιμώσουν όποιον πάει να πει τη λέξη θαύμα μειώνοντάς του ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ το reach της σελίδας;

ΥΓ 3: Και το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και οι Άγιοι Ισίδωροι είναι ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΙ που δεν τους κρατά κανείς από τίποτα. Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με 1.6 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες την εβδομάδα , 25 φορές ΠΑΝΩ από όσο κάνουν ΟΛΑ τα εκκλησιαστικά πρακτορεία μαζί, δεν έχει ζητήσει ΠΟΤΕ από ΚΑΝΕΝΑΝ ούτε ένα ευρώ, ενώ με το όνομά του κάτι ανεπάγγελτοι παίρνουν σβάρνα τα γραφεία και τα συμβούλια και παρακαλούν για κανά 50ρικο Μητρόπολης ή καμιά εξαμηνία Αποστολικής διακονίας.

Αλλά αυτοί είστε, κομπλεξικά, ανεπάγγελτα υποκείμενα του παρελθόντος που έρπετε, η ΙΣΤΟΡΙΑ θα σας ξεβράσει.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Δημήτριος

Συγχαρητήρια και μπράβο σας για την στήριξη στον πάτερ Δημήτριο. Να είστε καλά.

2
ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ

Κε Καράγιαννη Ευγε για το ανάστημα της ποιότητας σας !!