Μητρόπολη Δημητριάδος

Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου λειτούργησε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Κατά τη Θεία Λειτουργία, τέλεσε το Μνημόσυνο του αειμνήστου Μητροπολίτου Πενταπόλεως κυρού Ιγνατίου, με αφορμή την συμπλήρωση σαράντα ημερών από την εκδημία του.

Αναφερόμενος στο πρόσωπο του αοιδίμου Ιεράρχου, ο κ. Ιγνάτιος τόνισε ότι ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος Μαδενλίδης υπήρξε αφιερωμένος στην Ορθόδοξη εξωτερική ιεραποστολή και επί πολλές δεκαετίες εργάστηκε αόκνως στα ιεραποστολικά κλιμάκια της Αφρικής, επιτελώντας θαυμαστό πνευματικό και κοινωνικό έργο προς τους λαούς των χωρών της διακονίας του. Θύμισε, μάλιστα, ότι το 2016 η Τοπική μας Εκκλησία, αναγνωρίζοντας το τιτάνιο έργο του, του απένειμε την Ανώτατη Τιμητική της Διάκριση, τον Χρυσό Σταυρό μετά Διπλώματος.

Πολλοί πιστοί συμπροσευχήθηκαν για την ανάπαυση της ψυχής του, ενώ τον Θείο Λόγο στη Θεία Λειτουργία κήρυξε ο Ιεροκήρυξ Αρχιμ. Πάμφιλος Κοιλιάς.

Βόλος: Τελέστηκε σήμερα το Μνημόσυνο του Μητροπολίτου Πενταπόλεως Ιγνατίου Βόλος: Τελέστηκε σήμερα το Μνημόσυνο του Μητροπολίτου Πενταπόλεως Ιγνατίου Βόλος: Τελέστηκε σήμερα το Μνημόσυνο του Μητροπολίτου Πενταπόλεως Ιγνατίου Βόλος: Τελέστηκε σήμερα το Μνημόσυνο του Μητροπολίτου Πενταπόλεως Ιγνατίου

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.