Αναφέρει η Μητρόπολη:

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε στους πολυπληθείς προσκυνητές η παρουσία – έκπληξη του Γέροντος Μητροπολίτου πρ. Πειραιώς κ. Καλλινίκου, στην πανήγυρη της Αγίας Ζώνης (30/8) στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο του εκκλ/κού Ξενώνα της Άλλης Μεριάς. Ο Γέροντας Μητροπολίτης χοροστάτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της Αγρυπνίας, απουσιάζοντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου στην Αθήνα, όπου συμμετείχε στις εργασίες της Δ.Ι.Σ.

Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Πανηγύρεως, εκτέθηκε σε προσκύνηση το τεμάχιο της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας μας, το οποίο φυλάσσεται στην ιερά Μονή Παναγίας Κάτω Ξενιάς και εκόμισε η Ηγουμένη Γερόντισσα Νυμφοδώρα, ενώ συμμετείχε πλήθος προσκυνητών και πλειάδα κληρικών μας. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης.

Βόλος: Στην πανήγυρη της Αγίας Ζώνης Πειραιώς Καλλίνικος Βόλος: Στην πανήγυρη Αγίας Ζώνης ο Γέροντας πρ. Πειραιώς Καλλίνικος ο Γέροντας πρ. Πειραιώς Καλλίνικος Βόλος: Στην πανήγυρη της Αγίας Ζώνης ο Γέροντας Πειραιώς Καλλίνικος Βόλος: Στην πανήγυρη της Αγίας Ζώνης ο Γέροντας Πειραιώς Καλλίνικος Βόλος: Στην πανήγυρη της Αγίας Ζώνης ο Γέροντας πρ. Πειραιώς Καλλίνικος

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.