Γράφει η Μητρόπολη Δημητριάδος

Με πρωτοβουλία του Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και την πολύτιμη συνεργασία του π. Βαΐου Τακούμη, Εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος Βόλου, ανακαινίστηκαν δύο σχολικές αίθουσες, ενός Γυμνασίου της Νεαπόλεως Βόλου.

Συγκεκριμένα, ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ενημερώθηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος κρατικής υπηρεσίας της περιοχή μας, πως στο συγκεκριμένο σχολείο υπάρχει άμεση ανάγκη να ανακαινιστούν κάποιες αίθουσες. Κινητοποιήθηκε άμεσα ο Σύλλογος και έστειλε στο σχολείο τέσσερις άνδρες (άνεργους), οι οποίοι σε μια ημέρα ανακαίνισαν και τις δυο αίθουσες. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν (χρώματα κ.α.) ήταν χορηγία του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος Νεαπόλεως.

Αυτό το πρόγραμμα στήριξης ανέργων, αποφυλακισμένων, αστέγων κ.άλ., που υλοποιεί στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», είχε ως αποτέλεσμα και την στήριξη πολλών δημόσιων φορέων, καθώς, με τον τρόπο αυτό, πραγματοποιήθηκαν εργασίες μερικής ανακαίνισης στο χώρο τους.

Μέχρι σήμερα, συνεργάστηκαν με τον «Ε» οι εξής υπηρεσίες: Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, Ελληνική Αστυνομία, Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, Πυροσβεστική, Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, Σχολεία, Ιεροί Ναοί, Ενοριακά εστιατόρια κ.άλ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.