Ο εφιάλτης του μαθητή - «Ένας μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, δεν μπορούσα να ανασάνω» - Τι αναφέρει για τα τέσσερα κορίτσια που ήταν μπροστά στον βιασμό.

«Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν»… Φρικιαστικές είναι οι περιγραφές του 15χρονου για τις αποτρόπαιες πράξεις βιασμού στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον. Μιλώντας για το μαρτύριό του ο έφηβος αναφέρεται και στα τέσσερα κορίτσια που ήταν μπροστά την ώρα του βιασμού.

«Μου έλεγαν: ”Πολύ κάθεσαι, πολύ κάθεσαι”. Όταν το έλεγαν αυτό σήμαινε ότι θα άρχιζαν να το κάνουν (σ.σ.: βιασμό). Φώναζα και τους έλεγα: σταματήστε, σταματήστε. Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν», αποκάλυψε ο 15χρονος για τους βιασμούς σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

«Όλο αυτό κρατούσε και πολύ»

«Ένας από αυτούς με κράταγε στο κεφάλι, κεφαλοκλείδωμα με είχε πιάσει και δεν μπορούσα να ανασάνω. Με πίεζε εδώ στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω. Του το έλεγα ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα: “άφησέ με, δεν μπορώ, δεν μπορώ”, αλλά συνέχιζε. Όλο αυτό άλλες φορές κρατούσε λίγο, άλλες φορές κρατούσε πολύ. Σταματούσε μόνο όταν το αποφάσιζαν εκείνοι, ό,τι κι αν έλεγα εγώ», είχε δηλώσει στις Αρχές ο 15χρονος για το αποτρόπαιο περιστατικό στο Ίλιον.

«”Θες κι εσύ;”, ήταν η ερώτηση που είχαν κάνει οι κατηγορούμενοι σε ένα από τα κορίτσια» είχε ακόμη πει ο 15χρονος στις Αρχές, αποκαλύπτοντας δε ότι υπήρχαν και άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στους βιασμούς.

«Υπήρχαν κι άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στο βιασμό, αλλά δεν έχουν συμμετάσχει. Είναι 4 κορίτσια. Η (…) είναι 14 χρονών και άλλες δύο είναι 15 χρονών. Για την 4η δεν ξέρω. Αυτά τα κορίτσια δεν τα είχαν ενοχλήσει ποτέ τα αγόρια. Όμως θυμάμαι μια φορά, που μου είπε ένα από τα κορίτσια, ότι όταν συνέβαινε αυτό σε μένα, τα αγόρια την ρώτησαν αν θέλει και αυτή. “Θες κι εσύ;”, της είπανε. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό, γιατί δεν τους είπε κάτι για να ενοχληθούν», είχε αποκαλύψει ακόμη ο έφηβος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.