Ήταν θέμα χρόνου και αναμενόμενη, η βεβήλωση της τοιχογραφίας που απεικονίζονταν οι ήρωες του 1821 στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Το είχε προαναγγείλει άλλωστε ως αναμενόμενο γεγονός με ανακοίνωσή της η διοικούσα παράταξη “Ενωμένη Πόλη”.

Απορία πάντως προξενεί το γεγονός ότι βεβήλωσαν τα πρόσωπα των ηρώων αλλά άφησαν την υπογραφή του καλλιτέχνη που κατηγορούν ως φασίστα, ανέγγιχτη.

“Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν!” δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος δέχεται επίθεση από τους λεγόμενους “δημοκράτες” της πόλης όπως τους χαρακτηρίζει, αφού η πρωτοβουλία αυτή του δήμου έτυχε μεγάλης προβολής και αποδοχής από τους πολίτες.

“Δεν μας εξέπληξε η βεβήλωση των Ηρώων του 1821 που φιλοτεχνήσαμε προκειμένου να τιμήσουμε τους αγώνες τους.

Ήταν αναμενόμενο από τους λεγόμενους “δημοκράτες” της πόλης μας που με ένα παραλήρημα μίσους ξέσπασαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο μολονότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και τα ΜΜΕ χαιρέτησαν την πρωτότυπη μας ιδέα που ήδη και άλλοι δήμοι ακολουθούν.

Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν το μαύρισμα των ματιών τους, χαρακτηριστική ενέργεια που έκαναν στους Αγίους μας οι Τούρκοι και οι Αγαρηνοί όταν έμπαιναν στους ναούς μας!

Ακόμα και σήμερα όμως, οι Τούρκοι θα έδειχναν σεβασμό στον Κολοκοτρώνη, όχι όμως οι Νενέκοι που εξακολουθούν να μην θέλουν αναφορά σε κάθε σύμβολο εθνικό.

“Έως αύριο θα έχουμε αποκαταστήσει τα έργα. Και θα το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί μην έχετε αμφιβολία” δήλωσε και “δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στη μίζερη μειοψηφία των νοσηρών βέβληλων να αμαυρώσει τις αρχές και τις αξίες μας”, κατέληξε.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.