Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παντελεήμονας σε Θ. Πλεύρη : «Το δρώμενο της Νάουσας έχει παραδοσιακό χαρακτήρα και δεν εξαρτάται από καρναβαλικές εκδηλώσεις».

Επιστολή προς τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, έστειλε την Τετάρτη 23η Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμονας, στην οποία τονίζει ότι το δρώμενο της Νάουσας έχει παραδοσιακό χαρακτήρα και δεν εξαρτάται από λοιπές καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Ο Σεβασμιώτατος ζητά από τον υπουργό να εξετάσει ευνοϊκά το αίτημα διεξαγωγής, που υπέβαλε ο δήμος Νάουσας, με την τήρηση πάντα όλων των αυστηρών υγειονομικών μέτρων.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Ψυχοσάββατο Ζωντανά. Τρισάγια και Μνημόνευση Ψυχών. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Ψυχοσάββατου – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 26 Φεβρουαρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Η Αγία Φωτεινή η Σαμαρείτιδα και Μεγαλομάρτυς.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Ψυχοσαββάτου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Ψυχοσάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 07.30.

ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 07.30 – Η Αγία Φωτεινή η Σαμαρείτιδα.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας του Ψυχοσάββατου 26 Φεβρουαρίου 2022 της εορτής της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.