ΙΧ παρέσυρε εκείνη και μια 68χρονη ενώ περίμεναν σε στάση λεωφορείου - Την Τετάρτη (3/4) θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για την κοπέλα, στον τόπο καταγωγής της, στην Αλβανία.

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος των δύο γυναικών στη Βέροια, οι οποίες παρασύρθηκαν από ΙΧ σε στάση που περίμεναν το λεωφορείο.

Συμφοιτητές της 21χρονης που σπούδαζε Νοσηλευτική, η οποία παρασύρθηκε μαζί με την 68χρονη που στεκόταν δίπλα της στη στάση λεωφορείου, άναψαν κεριά και άφησαν λουλούδια στο σημείο του δυστυχήματος στην Πατρίδα Ημαθίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όπως περιγράφει η γειτόνισσα της 68χρονης που έχασε τη ζωή της, όταν το λευκό ΙΧ έπεσε πάνω στη μεταλλική στάση, η 68χρονη εκσφενδονίστηκε από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μέσα στην αυλή του σπιτιού της.

Στο μεταξύ, ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ο 64χρονος οδηγός μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση του δυστυχήματος, καθώς και ο πλήρης ιατρικός του έλεγχος.

Την Τετάρτη (3/4) θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για την 68χρονη στην τοπική κοινότητα Πατρίδας και για την 21χρονη φοιτήτρια Νοσηλευτικής, στον τόπο καταγωγής της, στην Αλβανία.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.