Ι.Μ. ΒΕΡΟΙΑΣ, ΝΑΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

Σε λίγες ημέρες οι μαθητές της Γ’ Λυκείου θα διαγωνιστούν για την είσοδο τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Όλοι συμμεριζόμαστε την αγωνία, το άγχος και τους κόπους των μαθητών. Για το λόγο αυτό ο Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, προσκαλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και τους συγγενείς τους, στις ειδικές ακολουθίες για τα παιδιά μας προκειμένου όλοι μαζί, μαθητές, γονείς και φίλοι, να ενώσουμε τις προσευχές μας για την επιτυχία τους.

Η ειδική ακολουθία για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις θα τελεστεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 7:00 μ.μ..

Στη Βέροια θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παντελεήμονος στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Οσίου Αντωνίου, στη Νάουσα θα τελεστεί Παράκληση στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και στην Αλεξάνδρεια θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.