Βελτιωμένη είναι η υγεία του Μητροπολίτη Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου σύμφωνα με το stonisi.gr. Ο Σεβασμιώτατος διαγνώστηκε με κορωνοϊό και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στο Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης ώστε να έχει συνεχή παρακολούθηση από τους θεράποντες γιατρούς.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο από το περιβάλλον του Μητροπολίτη αναφέρουν πως αν και ο Σεβασμιώτατος εδώ και 2 χρόνια κατά την υγειονομική κρίση με την Πανδημία κατάφερε να περάσει αλώβητος παρότι στο παρελθόν βρέθηκαν θετικοί στενοί του συνεργάτες, διαγνώστηκε θετικός την Πέμπτη 4 Αυγούστου και εκτός από τον ίδιο και άλλοι ιερείς με τους οποίους έχει συχνή συνεργασία.

Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο έγινε το Σάββατο 6 Αυγούστου και από τότε νοσηλεύεται σε απομονωμένο θάλαμο στην κλινική covid του νοσοκομείου, ωστόσο είναι καλά στην υγεία του και συνομιλεί καθημερινά με τους συνεργάτες του.

Τις τελευταίες δύο μέρες, αναφέρουν οι συνεργάτες του, γευματίζει κανονικά, δεν δείχνει καταβεβλημένος, είναι πολύ καλά στην υγεία του και εκφράζει τις ευχαριστίες του στους πιστούς για το ενδιαφέρον τους για την υγεία του. Ευλογώντας και διαβεβαιώνοντας ότι σύντομα θα βρίσκεται ανάμεσά τους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.