ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΥΝΤΑΓΗ : Προτιμάμε καλό βούτυρο αγελάδος για τις βασιλόπιτές μας, γιατί θα δώσουν ακόμα περισσότερη νοστιμιά. Προσέχουμε όμως τα εξής.

Όσο περισσότερο καλό βούτυρο χρησιμοποιούμε στο κέικ ή στη βασιλόπιτά μας, τόσο περισσότερο θα διατηρηθούν αφράτα και φρέσκα, κάτι που το θέλουμε ειδικά τώρα τις γιορτές.

2. Πρέπει να είναι πάντα σε θερμοκρασία δωματίου (όπως και όλα τα άλλα υλικά) και πολύ μαλακό, για να αφρατέψει ωραία στο μίξερ και να πετύχει η συνταγή. Οπότε το αφήνουμε για τουλάχιστον 1 ώρα εκτός ψυγείου – και παραπάνω αν υπάρχει χρόνος. Αν το ξεχάσουμε, το τρίβουμε στη χοντρή πλευρά του τρίφτη και το αφήνουμε για λίγο σε ζεστό μέρος.

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει και εμείς ψάχνουμε συνταγές για λαχταριστές βασιλόπιτες, αλλά και tips για σίγουρη επιτυχία. Το σωστό βούτυρο, παράδειγμα, θα κάνει μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.