ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ : Η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, περιγράφει αυτό που αποκαλεί θαύμα: “Το ένιωσα και την είδα ολοζώντανη την Παναγία ότι με προστάτευσε και με έβγαλε.

Από το προηγούμενο βράδυ, όπως και κάθε φορά, είτε στη δουλειά μου είτε στην πτήση, έπαιρνα την ευλογία της γερόντισσας. Και έτσι το προηγούμενο βράδυ, πήρα την ευλογία της και λέω: έχουμε μια πτήση. Και μου λέει: Με το καλό να πας, με το καλό να γυρίσεις.”

Το ελικόπτερο απογειώθηκε από το Λιτόχωρο και έπειτα μια στάση στο αεροδρόμιο της Λάρισας, συνέχισε την αποστολή του. Κάποια στιγμή πετώντας σε μια χαράδρα ένα σύννεφο ομίχλης κάλυψε τα πάντα.

“Συγκρουστήκαμε σε έναν λόφο. Και εκείνη τη στιγμή κατευθείαν και ασυναίσθητα, επικαλέστηκα τη βοήθεια της Παναγίας. Κάνω το σταυρό μου και την επικαλέστηκα. Και κατευθείαν ολοζώντανο μπροσστά μου, μπροστά από το κάθισμα του μηχανικού, ολοζώντανη, και με ξερίζωσε το κάθισμα, μαζί με το πάτωμα και ένιωσα το τράνταγμα, την εξύψωση. Και με βγάζει έξω, στον αέρα με…και με προσγείωσε πάνω από ένα πουρνάρι.”

Η Βασιλική Πλεξίδα περιγράφει με δέος τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε: “Απλά η Παναγία ήξερε ότι εκεί θα ήμουν προστατευμένη. Μάλιστα με κρατούσε στο κάθισμα, ακριβώς όπως κρατάει το Χριστό, συγκεκριμένα την θαυματουργή εικόνα η Παναγία ως Πρωτογενής Θεραπεύτρια. Ακριβώς έτσι και με κούρνιασε σαν μωρό. Και μου έλεγε σώπασε, σώπασε, μην φοβάσαι εγώ είμαι εδώ. Θα στείλω κάποιον να σε βρει.”

Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε η βοήθεια. Είχαν μεσολαβήσει δυο ώρες αλλά στην Βασιλική Πλεξίδα, φάνηκαν σαν λίγα λεπτά.”Βλέπω μια σκιά ανθρώπου. Αλλά εγώ το αντιλήφθηκα μετά από λίγα λεπτά.

Απλά με είχε μεταφέρει σε έναν άλλον τόπο και χρόνο. Και δεν είχα τη αίσθηση του χρόνου. Νόμιζα ότι ήταν εκείνα τα δευτερόλεπτα.”

Η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, περιγράφει αυτό που αποκαλεί θαύμα: “Το ένιωσα και την είδα ολοζώντανη την Παναγία ότι με προστάτευσε και με έβγαλε.

Ένιωσα το χέρι της να με αρπάζει και με διέσωσε και με τοποθέτησε έξω και μου κρατούσε και συντροφιά μεχρι να έρθουν να με βρουν και να με πάνε στο νοσοκομείο. Μου μιλούσε. Η φωνή της ήταν σαν να άκουγα ψαλμωδίες.”

Η Παναγία στη Σέριφο

Μας αξίωσε ο Θεός να εορτάσουμε και φέτος την Παναγία μας την Μεταλλειορυχιτισσα το Σάββατο στις 13 Ιουλίου(Ν.Η) ,30 Ιουνίου (Π.Η) και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να κάνουμε την ευχαριστήρια λειτουργία στην Παναγία μας την Ακρωτηριανή Σερφιώτισα Θεραπεύτρια για την Θαυματουργή διάσωση μου μετά από την πτώση του ελικοπτέρου στις 19 Απριλίου 2017 στο Σαραντάπορο Ελασσόνας!

Παράλληλα να ευχαριστήσω τον Δήμο Σερίφου, τον Δήμαρχο κ. Αντωνάκη για την τιμή που μου έκανε με την απονομή του τίτλου “Επίτιμος Δημότης Σερίφου”!!!
ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΡΥΧΙΤΙΣΣΑΣ
ΤΗΣ ΣΕΡΙΦΟΥ ΑΓΛΑΙΣΜΑ

ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ,
ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΡΥΧΙΤΙΣΣΑ
ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ,
ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙΣ ΤΑΧΕΩΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ, ΕΛΕΗΘΗΝΑΙ
ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ ΗΜΩΝ,
ΣΕΡΙΦΟΥ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης)

Όπως γράφει στα social media

Πολλά συγχαρητήρια Έλενα μου για τον αγώνα που κάνεις εσύ και οι συνεργάτες σου, αλλά πολλά συγχαρητήρια και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την στήριξη του στον αγώνα σου αυτό!!!

Η Παναγία μας να σας δίνει δύναμη!!

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.