Η ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της για γνωστό θεατράνθρωπο που φέρεται να κακοποιούσε ανήλικα.

Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν γνωστό θεατράνθρωπο ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα παιδιά. Η Βασιλική Ανδρίτσου σε πρόσφατη ανάρτησή της δε μπόρεσε να κρύψει την οργή και την αγανάκτησή της.

Μέσα από ένα post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός αναφέρεται στον φερόμενο ως θύτη χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του προειδοποιώντας τον πως τίποτα πλέον δεν θα μπορέσει να τον γλιτώσει από τις συνέπειες των πράξεών του. Την ανάρτηση αυτή μάλιστα, αναδημοσίευσε και η Μαριάννα Τουμασάτου στο δικό της προφίλ.

Δείτε παρακάτω τι έγραψε η Βασιλική Ανδρίτσου:

«Διάβασα ότι μαζεύουν υπογραφές από τη γειτονιά σου να σε διώξουν. Η κοινωνική κατακραυγή είναι η χειρότερη φυλακή… Που θα πας; Που θα σταθείς; Κανείς δεν ήξερε τη φάτσα σου… Τώρα την ξέρουν όλοι!!! Κάθε μέρα που μιλάνε τα βασανισμένα θύματά σου θα τη μαθαίνουν και περισσότεροι!!! Για αυτό σου λέω… κρύψου!!! Όπου βρεις!!! Μέσα σε τρύπες, κάτω από πέτρες. Δε φοβήθηκες τον Θεό όταν έκανες αυτά που έκανες στα μικρά παιδιά… Να φοβάσαι τον άνθρωπο».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.