Νέα επίσκεψη πραγματοποίησε χθες στον ναού της Του Θεού Σοφίας στη Βαρσοβία ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας με σκοπό να επιθεωρήσει τις εργασίες που συνεχίζονται με γρήγορούς ρυθμούς.

Ο ναός βρίσκεται στο στάδιο της αγιογράφησης καθώς και της τοποθέτησης λειτουργικών αντικειμένων ενώ η συνδρομή των δωρητών είναι σημαντική γεγονός στο οποίο αναφέρθηκε ο Προκαθήμενος της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Ο Μακαριώτατος συνομίλησε με τους υπεύθυνους του έργου διαπιστώνοντας για ακόμα μια φορά τον ζήλο με τον οποίο εργάζονται όλοι έτσι ο ναός να ολοκληρωθεί το συντομότερο.

“Η Μητρόπολη θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους κάνουν δωρεές στην Αγία Σοφία στη Βαρσοβία. Οι κληρικοί που φέρουν τη διακονία στην ενορία της Αγίας Σοφίας – της Σοφίας του Θεού προσεύχονται για όλους τους Δωρητές”, αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης Βαρσοβίας.

Το έργο αυτό αποτελεί προσωπικό όραμα του Μητροπολίτη κ.κ. Σάββα ενώ μετά τα εγκαίνια που τελέστηκαν το 2020, σχεδόν πέντε χρόνια μετά την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, η λειτουργική ζωή στο ναό αναπτύσσεται σε κανονικούς ρυθμούς.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.