Τα κορίτσια μου και θέλω να ευχαριστήσω τα εκατομμύρια των ανθρώπων που έδειξαν υποστήριξη και αγάπη κατά τη διάρκεια αυτής της τρομακτικής περιόδου. Σας ευχαριστώ για όλες τις προσευχές.

Χρειαζόμαστε σίγουρα.

Είμαστε εντελώς κατεστραμμένοι από την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου μου συζύγου, του Κόμπε – τον εκπληκτικό πατέρα των παιδιών μας. και η όμορφη, γλυκιά μου Gianna – μια αγάπη, στοχαστική και υπέροχη κόρη και εκπληκτική αδελφή της Ναταλία, της Bianka και του Capri.

Είμαστε, επίσης, συντετριμένες για τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους άτομα την Κυριακή και μοιραζόμαστε με θλίψη τους.

Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψουμε τον πόνο μας αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει να γνωρίζω ότι τόσο ο Kobe όσο και ο Gigi γνώριζαν ότι ήταν τόσο αγαπητοί.

Ήμασταν τόσο απίστευτα ευλογημένοι για να τους έχουμε στη ζωή μας. Μακάρι να ήσουν εδώ μαζί μας για πάντα. Ήταν οι όμορφες ευλογίες μας που πήραμε πολύ σύντομα από εμάς.

Δεν είμαι σίγουρος για τη ζωή μας πέρα ​​από σήμερα και είναι αδύνατο να φανταστούμε τη ζωή χωρίς αυτούς.

Αλλά ξυπνούμε κάθε μέρα, προσπαθώντας να συνεχίσουμε να πιέζουμε γιατί ο Κόμπε και το κοριτσάκι μας, ο Γκίγκι, λάμπουν σε μας για να φωτίσουμε το δρόμο.

Η αγάπη μας για αυτούς είναι ατελείωτη – και αυτό είναι αμέτρητο. Απλώς θα ήθελα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω και να τους ευλογήσω. Τους έχετε εδώ μαζί μας, για πάντα.

Σας ευχαριστούμε που συμμερίνατε μαζί μας τη χαρά σας, τη θλίψη και την υποστήριξή σας. Ζητάμε να μας δώσετε τον σεβασμό και την ιδιωτικότητα που θα χρειαστεί για να περιηγηθείτε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα.

Για να τιμήσει την οικογένειά μας της ομάδας Mamba, το Αθλητικό Ίδρυμα Mamba ίδρυσε το Ταμείο MambaOnThree για να βοηθήσει στην υποστήριξη των άλλων οικογενειών που έχουν πληγεί από αυτή την τραγωδία.

Για να κάνετε δωρεά, μεταβείτε στο MambaOnThree.org.

Για να συνεχίσετε την κληρονομιά του Kobe και της Gianna στα αθλήματα των νέων, επισκεφθείτε το MambaSportsFoundation.org.

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας σηκώσατε στις προσευχές σας και για την αγάπη του Κόμπε, του Γκιγκί, της Ναταλία, της Μπιανκά, του Κάπρι και του εαυτού μου

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.