Β΄ Χαιρετισμοί στον Άγιο Πολύκαρπο Μενεμένης, Γράφει ο Νίκος Τσαντίρης-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Τελέστηκε εχθές Παρασκευή στον Ιερό Ναό του Αγίου Πολυκαρπου Μενεμένης, η Β Στάση των Χαιρετισμών, μέσα σε πνεύμα ιερής συγκίνησης και ιεράς κατανύξεως.

Παρευρέθηκε στον ναό και ο Γενικός Αρχιερατικος επίτροπος της Νέας Μαδύτου από την Μητρόπολη Ιερισσού π. Λεόντιος, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο, αναφερόμενος στο πρόσωπο της Παναγίας, καθώς και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Σταυρουπόλεως, π. Αθανάσιος Αγγελίδης ο οποίος τέλεσε και την Β Στάση των Χαιρετισμών.

Την Β’ στάση των Χαιρετισμών στον ναό τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Μενεμένης κ. Ακτσελής Γεώργιος καθώς και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παρατάξεως του Δήμου μας «Πολίτες εν Δράση» κ. Κυριλλήδης Γεώργιος.

Η ενορία του Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης ιδρύθηκε ύστερα απο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και τα εγκαίνια έγιναν από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας τον Απρίλιο του 2009 και το κτίριο, όπου βρίσκεται και φιλοξενείται προσωρινά ο Ιερός Ναός του Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης είναι του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, εχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι σήμερα 2 φάσεις ανακαινίσεως του υπάρχοντος κτιρίου προς καλύτερη εξυπηρέτηση των ευλαβών χριστιανών της ενορίας μας και πλέον από 1/1/ 2014 με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου μας λειτουργεί κανονικά ως Ιερός Ναός επ’ ονόματι του Αγίου Πολυκάρπου και συνεχίζετε η προσπάθεια για την Ανέγερση του καινούριου Ιερού Ναού.

Επίσης στον χώρο του πάρκιν πλησίον του Ιερού μας Ναού και δίπλα στην οδό Μοναστηρίου βρίσκεται και το Ιερό μας Παρεκκλήσιον του Αγίου Στυλιανού του Παφλαγόνας (προστάτου των τέκνων και των Νηπίων).

Β΄ Χαιρετισμοί στον Άγιο Πολύκαρπο Μενεμένης Β΄ Χαιρετισμοί στον Άγιο Πολύκαρπο Μενεμένης Β΄ Χαιρετισμοί στον Άγιο Πολύκαρπο Μενεμένης Β΄ Χαιρετισμοί στον Άγιο Πολύκαρπο Μενεμένης Β΄ Χαιρετισμοί στον Άγιο Πολύκαρπο Μενεμένης

 

Τσαντίρης Νίκος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.