«Δεν τον γνωρίζω» δήλωσε για τη φωτογραφία που τον δείχνει να στέκεται πίσω από τον κατηγορούμενο, στη Μητρόπολη Αθηνών με τη σύζυγό του - Δείτε το βίντεο

Για το αν γνωρίζει τον πατέρα Αντώνιο, ρωτήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου από ρεπόρτερ, με τον ηθοποιό να αντιδρά έντονα.

Απεσταλμένη της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον ηθοποιό στον δρόμο και κατάφερε να του αποσπάσει μερικές δηλώσεις, Όταν όμως, τον ρώτησε για τη συνάντησή του με τον πατέρα Αντώνιο, ο Στράτος Τζώρτζογλου θέλησε να κρύψει το πρόσωπό του με ένα βιβλίο.

«Τώρα πρέπει να φύγω και με περιμένουν πάνω, δεν θα μου πάρεις συνέντευξη γιατί βιάζομαι. Δεν τον γνωρίζω τον πατέρα Αντώνιο, δεν είναι ότι δεν μου αρέσει απλά πρέπει να φύγω» είπε.

«Απέφυγε την ερώτηση, δεν ήθελε να τον ρωτήσουν κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό έβαλε το βιβλίο στο πρόσωπό του» αναφέρθηκε στο πάνελ της εκπομπής.

«Όντως έγινε ένας χαμός με τον πατέρα Αντώνιο και φώναζαν “αθώος”, γιατί πέρασα και εγώ από εκεί, αλλά είχε πολλή ουρά. Κάποιοι τον στηρίζουν» είπε με τη σειρά της, η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τόνισε ότι είδε τους Τζώρτζογλου και Μαργιόλα να στέκονται δίπλα στον πατέρα Αντώνιο.

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.