Στα ελληνικά ήταν η πρώτη ανάρτηση του Τζορτζ Τσούνη, στον επίσημο λογαριασμό του πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Twitter.

«Καλημέρα από Αθήνα!» έγραψε στα ελληνικά, ο νέος Αμερικανός πρέσβης που διαδέχτηκε τον Τζέφρι Πάιατ. Και πρόσθεσε: «Ως ένας περήφανος γιος Ελλήνων μεταναστών, είναι τιμή μου να επιστρέφω στην Ελλάδα και να υπηρετήσω ως ο επόμενος πρέσβης των ΗΠΑ. Χαίρομαι πολύ»

Χθες, Παρασκευή 6 Μαΐου, οι επίσημοι λογαριασμοί του πρεσβευτή των ΗΠΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρασαν από τον Τζέφρι Πάιατ στον Τζορτζ Τσούνη. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον επίσημο λογαριασμό για τον επόμενο πρεσβευτή ΗΠΑ στην Ελλάδα, George J. Tsunis. Συνεχίστε να ακολουθείτε τον νέο πρέσβη εδώ (στον λογαριασμό τoυ Αμερικανού πρεσβευτή στο Twitter) για ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές του», αναφερόταν στην ανάρτηση στον λογαριασμό στο Twitter του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Νωρίτερα, πριν παραδώσει τον λογαριασμό, ο απερχόμενος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ έγραψε στο Twitter, παραθέτοντας μια φωτογραφία με ένα καραβάκι να πλέει στα γαλάζια νερά: «Σήμερα ολοκληρώνεται ένα εννιαετές εγχείρημα διπλωματίας μέσω του λογαριασμού της πρεσβείας στο Twitter, καθώς η πρεσβεία παραδίδει τον λογαριασμό της, στον διάδοχό μου Τζορτζ Τσούνη. Μπορείτε να με ακολουθήσετε στο νέο μου προσωπικό λογαριασμό @geoffpyatt. Ευχαριστώ όλους όσοι παρακολούθησαν και με έμαθαν εδώ (στο Twitter), ενώ γραφόταν τόση μεγάλη ιστορία».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.