Ο καθηγητής μίλησε για την περίοδο που συστηνόταν ως «Τζέισον Αντιγόνη» και χρησιμοποιούσε την αντωνυμία «το».

Το Jason Αντιγόνη γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή του και συστήνεται πλέον, ως Ιάσων Δούσης, ενώ χρησιμοποιεί την αρσενική αντωνυμία για να αυτοπροσδιοριστεί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Ιάσων Δούσης αναφέρθηκε στην τολμηρή εμφάνιση που είχε στο παρελθόν.

«Τα κοντά μαλλιά και τα παντελόνια τα έχω από το 2019, από τότε που είχα κατέβει υποψήφιος και στις εκλογές. Είναι πολλά χρόνια που έχω αλλάξει εμφάνιση, αλλά δεν σημαίνει ότι τώρα βρήκα την ηρεμία μου και πριν την είχα. Υπάρχει συνεχώς, το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζόμαστε όπως θέλουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τόνισε πως ποτέ δεν μετάνιωσε για τις τολμηρές εμφανίσεις που έκανε. «Δεν έχω μετανιώσει για τις τολμηρές μου εμφανίσεις. Εγώ μιλούσα πάντα πολιτικά και υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων, αυτό δεν έχει αλλάξει. Δεν ήμουν καθόλου μπερδεμένος, ούτε ήταν μια τάση για επανάσταση. Ήταν ο τρόπος που ζούσα. Το ότι μένουμε στην φάση κάποιου είναι πρόβλημα. Μένουμε στην εμφάνιση και δεν κοιτάμε την ουσία», τόνισε.

Αναφέρθηκε επίσης, στη νέα του ενασχόληση. Όπως είπε, διδάσκει ιταλικά και ελληνικά σε ξένους. «Το φροντιστήριό μου είναι στο κέντρο της Αθήνας. Μπορεί με την προηγούμενη εμφάνισή μου να μην μπορούσα να διδάξω. Υπάρχουν ομοφοβικά περιστατικά και νομίζω ότι είναι καταδικαστέα από όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει τη ζωή που θέλει, αλλιώς δεν περνάει καλά», εξήγησε.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Δεν πρέπει να υπάρχει χώρος για ανθρώπους που αναπαράγουν στερεότυπα, δεν αφήνουον όλες τις κοινωνικές ομάδες να εξελιχθούν και δεν πιστεύουν στον ανθρωπισμό. Αυτά δεν τα χρειαζόμαστε. Ας μείνουν πίσω, να πάμε μπροστά και να σεβόμαστε τον κάθε άνθρωπο».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.