«Τα πρώτα σημαντικά βήματα έγιναν με το σύμφωνο συμβίωσης και ταυτότητα φύλου. Είναι πια ώριμο να ολοκληρωθούν», τόνισε ο αρχηγός του αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ξεκάθαρη θέση πήρε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την τοποθέτηση που έκανε χθες ο Γιώργος Καπουτζίδης στο πλαίσιο εκδήλωσης του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού – ταυτότητας και έκφρασης φύλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής διερωτήθηκε «για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σε αυτή την αίθουσα; Στη γειτονιά μου; Στην πόλη μου;», προκαλώντας αίσθηση και εύλογες αντιδράσεις.

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει δίκιο. Κανένας πολίτης δεν πρέπει να έχει λιγότερα δικαιώματα», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχει προανήγγειλε ότι το κόμμα του, όταν επανέλθει στην εξουσία, θα κάνει νόμο του κράτους, τον πολιτικό γάμο για όλους.

«Τα πρώτα σημαντικά βήματα έγιναν με το σύμφωνο συμβίωσης και ταυτότητα φύλου. Είναι πια ώριμο να ολοκληρωθούν. Στην επόμενη κυβέρνηση ο πολιτικός γάμος για όλους θα γίνει νόμος του κράτους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.