Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα τα τελευταία 24ωρα και οι κλειστοί από τα χιόνια δρόμοι, έφεραν όπως ήταν αναμενόμενο, μικρές καθυστερήσεις στις ημερομηνίες παραδόσεων των Οnline παραγγελιών των σούπερ μάρκετ ενώ δυσκολίες αντιμετώπισαν στις μετακινήσεις τους και τα φορτηγά που προμηθεύουν τα καταστήματα.

Όσον αφορά στις Οnline παραγγελίες οι οποίες παραδίδονται συνήθως με μικρά βαν, εξαιτίας των κλειστών δρόμων και των δύσκολων συνθηκών για τους εργαζόμενους, οι περισσότερες δεν παραδόθηκαν χθες, ενώ και σήμερα σε κάποιες περιοχές της Αττικής θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν τα δρομολόγια.

Τα e-shop των αλυσίδων Σκλαβενίτη και ΑΒ Βασιλόπουλου ανήρτησαν μάλιστα σχετικές ανακοινώσεις στις σελίδες τους ώστε οι καταναλωτές να γνωρίζουν εκ των προτέρων για τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, η «Σκλαβενίτης» επισημαίνει ότι «λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις όσον αφορά στις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Επιπλέον, λόγω της αυξημένης ζήτησης, η πρώτη διαθέσιμη ημέρα παράδοσης είναι μετά από 5 ημέρες. Ζητούμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε».

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις που λειτουργούν είναι:

καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ μίνι μάρκετ, φούρνοι),
λαϊκές αγορές,
φαρμακεία,
Pet Shops,
επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών (αποκλειστικά για την επισκευή συσκευών, την εξόφληση λογαριασμών και την ανανέωση υπολοίπου),
καταστήματα οπτικών/ακουστικών βαρηκοΐας και καταστήματα περουκών και ποστίς, (κατόπιν ραντεβού),
και κάθε επιχείρηση λιανικής πώλησης με την μέθοδο των ηλεκτρονικών πωλήσεων (e-shop).
Τα περίπτερα λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως.

Για τα σούπερ μάρκετ στην ΚΥΑ διευκρινίζεται ότι απαγορεύεται η πώληση προϊόντων που ανήκουν σε ΚΑΔ σε αναστολή, όπως τα παιχνίδια, τα είδη ένδυσης, υπόδησης κοκ.

Τέλος, η εστίαση λειτουργεί με τη μέθοδο της διανομής (delivery), πακέτου απ’ το κατάστημα (take away) και καθ’ οδόν εξυπηρέτησης (drive through).

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.