Ο Τρύφωνας Σαμαράς για τη μητέρα του: «Πάντα μου λείπει. Πριν κοιμηθώ, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους και κάνω το σταυρό μου».

Τρύφωνας Σαμαράς: Η εξομολόγηση για την μητέρα του
Ο γνωστός κομμωτής μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την απώλεια της μητέρας του και συγκίνησε.

Πολλές φορές παίρνουμε σαν δεδομένο την παρουσία των δικών μας ανθρώπων στην ζωή μας όμως ο Τρύφωνας Σαμαράς έρχεται για να μας θυμίσει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς για τη μητέρα του: «Πάντα μου λείπει. Πριν κοιμηθώ, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους και κάνω το σταυρό μου»
Μιλώντας για τους γονείς του, αλλά και τον θάνατο της μητέρας του, ο Τρύφωνας Σαμαράς σημείωσε: «Πριν κοιμηθώ, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους και κάνω το σταυρό μου. Πάντα μου λείπει η μαμά μου. Μόλις την έχασα, κατάλαβα ότι αυτήν αγαπούσα περισσότερο. Την είχα δεδομένη. Δεν περίμενες πως θα χάσεις τον άλλον κάποια στιγμή. Το μόνο της θέμα ήταν που δεν παντρεύτηκα. Ήθελε να κάνω εγγονάκι. Αυτό δεν γίνεται. Δεν γίνεται πάντα αυτό που έχουν οι γονείς σαν όνειρο, να το εκπληρώσουμε κι εμείς».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς για τη μητέρα του: «Πάντα μου λείπει. Πριν κοιμηθώ, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους και κάνω το σταυρό μου»
Ο Τρύφωνας Σαμαράς για τον πατέρα του
«Ούτε για αστείο δεν το σκέφτηκα. Ο μπαμπάς μου είναι καταπληκτικός άνθρωπος και γλυκός. Μια φορά που είχε στενοχωρηθεί με κάτι που είχα ανακοινώσει στο σπίτι, η μάνα μου ήταν η αιτία που ειπώθηκε όλο αυτό. Ο μπαμπάς είναι πολύ cool. Η συζήτηση ήταν περί σεξουαλικών. Οι γονείς μας δεν μπορούν να δεχτούν κάποια πράγματα και κάποιες προτιμήσεις που έχουμε» πρόσθεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.