Όρθρος Μεγάλης Τετάρτης: Την Μεγάλη Τρίτη Εσπέρας τελούμε τον Όρθρο της Μεγάλης Τετάρτης με την Ακολουθία του Νυμφίου το τροπάριο της Κασσιανής με της αλειψάσης τον Κύριον μύρω - ΟΡΘΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ.

Εκκλησία Live – Ακολουθία του Νυμφίου Μεγάλης Τρίτης Ζωντανά. Εσπερινός Μεγάλης Τρίτης με τον Όρθρο της Μεγάλης Τετάρτης – Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού. Μεγάλη Εβδομάδα. Εσπερινός Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023 στις 19.00 το απόγευμα. Το Τροπάριο της Κασσιανής. Η Ακολουθία του Νυμφίου.

Όρθρος Μεγάλης Τετάρτης: Την Μεγάλη Τρίτη Εσπέρας τελούμε τον Όρθρο της Μεγάλης Τετάρτης με την Ακολουθία του Νυμφίου το τροπάριο της Κασσιανής με της αλειψάσης τον Κύριον μύρω – ΟΡΘΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ: Ακολουθία του Νυμφίου Μεγάλης Τρίτης με τον Όρθρο της Μεγάλης Τετάρτης και το τροπάριο της Κασσιανής – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023 19.00.

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ: Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023 19.00 – Το Τροπάριο της Κασσιανής.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ
ΟΡΘΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ
ΤΡΟΠΑΡΙΟ
ΚΑΣΣΙΑΝΗ
ΝΥΜΦΙΟΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 19.00
ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας του Νυμφίου με της αλειψάσης τον Κύριον μύρω – Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023 – Ώρα 19.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ακολουθια Νυμφιου
Μεγαλη Τριτη
Μεγαλη Εβδομαδα
Ορθροσ Μεγαλησ Τεταρτησ
Τροπαριο τησ Κασσιανησ
Εσπερινοσ
Νηστεια
Παρακληση
11 Απριλιου
vesper service
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.