ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ : Η φράση «Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος» έχει δει μεγάλη αύξηση της δημοτικότητας.

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος : Ο φόβος για κλιμάκωσης των συγκρούσεων και ενός παγκοσμίου πολέμου οδήγησε τους ανθρώπους ανά τον κόσμο –αλλά ιδιαίτερα τους πολίτες των ΗΠΑ- να αναζητήσουν τον όρο «WWIII» ή «World War 3» τόσο στο Google όσο και στο Twitter, όπου έχει γίνει το πιο δημοφιλές τρεντ, όπως γράφει ο βρετανικός Independent.

Σε πανικό φαίνεται να βρίσκονται οι αμερικανοί πολίτες, με την είδηση εκτέλεσης του Κασέμ Σουλεϊμανί να σκάει σαν «βόμβα».

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος : Η πιθανότητα ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου

«Ενώ μερικοί έχουν περιγράψει τη δολοφονία του Σουλεϊμάνι ως ‘’κήρυξη πολέμου’’ από τις Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον του Ιράν, είναι σημαντικό τόσο να μην υπερεκτιμάται ούτε να υποτιμάται η σημασία της στιγμής» γράφει το BBC.

«Αυτό δεν θα προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι βασικοί παράγοντες που ενδέχεται να εμπλακούν σε μια τέτοια σύγκρουση, για παράδειγμα η Ρωσία και η Κίνα, δεν είναι σημαντικοί παράγοντες σε αυτό», εξηγείται.

«Αλλά αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει καθοριστική στιγμή για τη Μέση Ανατολή και για το ρόλο της Ουάσινγκτον σε αυτήν. Βαρυσήμαντα αντίποινα αναμένονται από το Ιράν, και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν κύκλο δράσης και αντίδρασης που θα μπορούσε να φέρει τις δύο χώρες πιο κοντά σε μια ισχυρή σύγκρουση».

Η φράση «Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος» έχει δει μεγάλη αύξηση της δημοτικότητας

Ο φόβος για κλιμάκωσης των συγκρούσεων και ενός παγκοσμίου πολέμου οδήγησε τους ανθρώπους ανά τον κόσμο –αλλά ιδιαίτερα τους πολίτες των ΗΠΑ- να αναζητήσουν τον όρο «WWIII» ή «World War 3» τόσο στο Google όσο και στο Twitter.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.