«Ως μέρος της συνεχιζόμενης προσπάθειάς μας να παρέχουμε έναν ασφαλή χώρο εργασίας που προστατεύει την υγεία και την ασφάλεια όλων των εργαζομένων μας, τέθηκε σε ισχύ μια νέα πολιτική που απαιτούσε από όλους τους υπαλλήλους μας, που εργάζονται στο γραφείο, να παρέχουν απόδειξη πλήρους εμβολιασμού για την COVID-19 έως τις 15 Οκτωβρίου 2021.

Η COVID-19 είναι ακόμα μαζί μας και συνεχίζουν να εμφανίζονται νέες, πιο μεταδοτικές παραλλαγές της, που δεν υπήρχαν τους προηγούμενους μήνες. Είναι πλέον ολοένα και πιο σαφές ότι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσουμε τον χώρο εργασίας μας είναι να λάβουμε μια ενισχυτική δόση.

Όλοι οι εργαζόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις για ενισχυτική δόση πρέπει να προσκομίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία για αυτήν έως τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022. Οι εργαζόμενοι που δεν συμμορφώνονται με αυτήν την πολιτική θα τεθούν σε άδεια άνευ αποδοχών έως ότου συμμορφωθούν με την πολιτική του χώρου εργασίας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα αιτήματα για εξαίρεση από τον εμβολιασμό θα εξεταστούν κατά περίπτωση. Συγκεκριμένα, για περιπτώσεις ατόμων με ιατρικές παθήσεις που προσδιορίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αμερικανικές αρχές (CDC) και τους εμποδίζουν να εμβολιαστούν με ασφάλεια ή ατόμων που απορρίπτουν τον εμβολιασμό λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Ακόμη και όσοι συμμορφώνονται με την πολιτική, θα πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν όλες τις τρέχουσες οδηγίες, για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους άλλους».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Έλληνας η τούρκος είναι!!!!!!!