ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 07.30 - Οι Άγιοι Τρεις Ιεράρχες. Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου. Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου. Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Τριών Ιεραρχών Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος των Αγίων Τριών Ιεραρχών – Ευλογία και Προσευχή προς τους Τρείς Ιεράρχες. Θεία Λειτουργία 30 Ιανουαρίου 2023 στις 07.30 το πρωί. Οι Τρεις Ιεράρχες. Βασιλείου του Μεγάλου. Γρηγορίου του Θεολόγου. Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Ο Άγιος Ιππολύτος ο Πάπας Ρώμης ο Ιερομάρτυρας. Η Ανάμνησις ευρέσεως εν Τήνω της Ιεράς εικόνος της Ευαγγελιστρίας το 1823. Η Αγία Χρυσή (Αύρα) η Μάρτυς.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Τριών Ιεραρχών – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 07.30.

ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 07.30 – Οι Άγιοι Τρεις Ιεράρχες. Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου. Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου. Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

ΕΟΡΤΗ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ
ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ

ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2023 της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ των Αγίων Τριών Ιεραρχών. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής των Τριών Ιεραρχών – Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Τριών Ιεραρχών. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Τρεισ Ιεραρχεσ
Τριων Ιεραρχων
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
30 Ιανουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.