ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 07.30 - Αρχή Τριωδίου Κυριακής ΙΣΤ' Λουκά με την παραβολή του Τελώνου και Φαρισαίου.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής ΙΣΤ Λουκά Ζωντανά. Όρθρος Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης με την παραβολή του Τελώνου και Φαρισαίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής ΙΣΤ Λουκά του Τελώνου και Φαρισαίου – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Οι Άγιοι Ακύλας και Πρίσκιλλα οι Απόστολοι. Ο Όσιος Μαρτινιανός. Αρχή του Τριωδίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 07.30 – Αρχή Τριωδίου Κυριακής ΙΣΤ’ Λουκά με την παραβολή του Τελώνου και Φαρισαίου.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 07.30. Κυριακής ΙΣΤ’ Λουκά με την αρχή του Τριωδίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΥΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΣΤ ΛΟΥΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ
ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ
ΑΡΧΗ ΤΡΙΩΔΙΟΥ
ΤΡΙΩΔΙΟ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 13 Φεβρουαρίου 2022 της Κυριακής του Τελώνη και Φαρισαίου live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή ΙΣΤ Λουκά με την εορτή των συζύγων Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης των Αποστόλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής ΙΣΤ Λουκά με την παραβολή του Τελώνου και Φαρισαίου – Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Αρχής του Τριωδίου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Λουκα
Κυριακη ΙΣΤ Λουκα
Κυριακη τελωνου και φαρισαιου
Τελωνου και φαρισαιου
Αρχη τριωδιου
Τριωδιο
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
13 Φεβρουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.