Μικροπιστώσεις, υπόλοιπα παλαιών ετών και κατά βάση ενισχύσεις λόγω κορωνοϊού που ακόµα εκκρεµούν προς τους αγρότες περιλαµβάνει το πλάνο πληρωµών για το επόµενο δίµηνο, αφού οι διοικητικοί του ΟΠΕΚΕΠΕ φαίνεται να έχουν όλα τα «σοβαρά» τακτοποιηµένα. Μεγάλη εκκρεµότητα το αν και πότε θα αποφασισθεί να επιστραφεί στους παραγωγούς η γραµµική µείωση 2,5% της αξίας των δικαιωµάτων τους υπέρ Εθνικού Αποθέµατος του περασµένου ∆εκεµβρίου. Πρόκειται για πολιτική απόφαση που ακόµα δεν έχει παρθεί.

Εν τω µεταξύ, µετά την πρώτη εκκαθάριση του Μέτρου 11 των Βιολογικών της περασµένης εβδοµάδας να έχει δώσει περίπου 25 εκατ. ευρώ, η επόµενη δεύτερη εκκαθάριση δροµολογείται για το φθινόπωρο, από… Σεπτέµβρη και µετά. Σύµφωνα µε τις πληροφορίες, από τις εγκεκριµένες πιστώσεις για τα Βιολογικά (όλες τις δράσεις και όλα τα µέτρα), υπάρχει ένα υπόλοιπο της τάξης των 25 περίπου εκατ. ευρώ, το οποίο υπολογίζεται να «καλύψει» τόσο τις ενστάσεις που τρέχουν µέχρι την ερχόµενη ∆ευτέρα 12 Ιουλίου όσο και τα όποια προβλήµατα υπήρχαν µε τους φορείς πιστοποίησης, αλλά και όλους όσοι για οποιονδήποτε λόγο δεν πληρώθηκαν αυτό το διάστηµα.

Όσον αφορά τώρα την πληρωµή των ειδικών ενισχύσεων στους παραγωγούς υπαίθριου καρπουζιού, mini και obla, καλοκαιρινής και φθινοπωρινής πατάτας, θερµοκηπιακών καλλιεργειών σε ντοµάτες και αγγούρια όλης της χώρας πλην Κρήτης και βουβαλοτροφίας, αυτή δροµολογείται µέχρι το τέλος του µήνα, δεδεµένου ότι το σύστηµα των αιτήσεων έκλεισε στις 2 Ιουλίου. Υπενθυµίζεται ότι δικαιούχοι είναι οι παραγωγοί που πληρούν τους εξής όρους επιλεξιµότητας:

Έχουν υποβάλει δήλωση ΟΣ∆Ε για το 2020,
Οι εκτροφείς ελληνικού βούβαλου είναι εγγεγραµµένοι στο γενεαλογικό βιβλίο της φυλής
∆εν εξακολουθούν να έχουν στη διάθεσή τους ενίσχυση που έχει κριθεί παράνοµη και ασυµβίβαστη µε βάση προηγούµενη απόφαση της ΕΕ ή του ∆.Ε.Ε του ν. 4152/2013.

Πότε ξεκινούν να πληρώνονται οι συντάξεις Αυγούστου 2021

Ημερομηνίες πληρωμής ΕΦΚΑ δημοσίου ΙΚΑ ΟΑΕΕ ΝΑΤ ΟΓΑ ΕΤΑΑ επικουρικές

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Αυγούστου 2021 – Οι ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων

Οι επίσημες οριστικές ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων των συντάξεων Αυγούστου 2021 είναι οι εξής:

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου 2021 με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ, για αποφυγή συνωστισμού (όπως τους προηγούμενους μήνες)

Οι ημερομηνίες πληρωμής (με ΑΜΚΑ) των συντάξεων ΙΚΑ Αυγούστου 2021 είναι:

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου 2021 την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου 2021 την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Αυγούστου 2021 θα πληρωθούν ως εξής:

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου 2021 την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου 2021 την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου 2021 την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου 2021 την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου 2021 την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

(Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Αυγούστου 2021 όπως το Δημόσιο την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021)

(Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Αυγούστου 2021 θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021)

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Η πληρωμή των επικουρικών συντάξεων
ΕΦΚΑ-Επικουρικές Συντάξεις ΕΤΕΑΕΠ Αυγούστου 2021 – Πληρωμή
Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση

Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Αυγούστου 2021 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.