Συνεχίζονται με διασκέδαση, συμμετοχή και μεγάλο ενδιαφέρον οι τριήμερες εξορμήσεις των αγοριών, που πραγματοποιούνται στη Λέρο, 16-19/8/2019.

Τα παιδιά που παίρνουν μέρος στις κατασκηνώσεις της Ιεράς μας Μητροπόλεως, έχουν την μοναδική ευκαιρία να παίξουν, να τραγουδήσουν και να κολυμπήσουν στα πεντακάθαρα νερά της παραλίας της Αγίας Κιουράς.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τα παιδιά παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή ειδικά μαθήματα για πρώτες βοήθειες, προστασία-πρόληψη-αντιμετώπιση της «ηλίασης», της «ρινορραγίας» και του «πνιγμού», από καθηγήτριες του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής Λέρου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο στρατόπεδο, όπου τους υποδέχτηκε ο Διοικητής του 588ΤΕ, ενώ το πρωΐ της Κυριακής 18-8-2019 έγινε εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό της Αγίας Κιουράς όπου τα παιδιά έλαβαν μέρος, έψαλλαν και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων.

Αύριο, Δευτέρα 19 Αυγούστου, είναι η τελευταία μέρα της τριήμερης εξόρμησης των αγοριών, καθώς η κατασκηνωτική περίοδος θα συνεχιστεί με την τριήμερη εξόρμηση των κοριτσιών, 19-22/8/2019.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.